tromaktiko: Οι Rec με το " Σε όνειρα χαμένα" στο Νο 1 του Top 10 !!!

Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2010

Οι Rec με το " Σε όνειρα χαμένα" στο Νο 1 του Top 10 !!!



Μεγάλη ανατροπή για τους Rec και την επιτυχία τους "Σε όνειρα χαμένα", που ερμηνεύουν μαζί με τους Inon, όπου κατέκτησαν το Νο 1 του Top 10, από το Νο 10 που βρίσκονταν την προηγούμενη εβδομάδα, καθώς συγκέντρωσε τους περισσότερους δικούς σας ψήφους!!!

Στο Νο 2 κατεβαίνουν οι Pale Faces με το νέο τους τραγούδι "Όλα πετάνε", με μικρή διαφορά ψήφων από το Νο 1, ενώ στο Νο 3 ανεβαίνει η Έλενα Παπαρίζου "Φυσικά μαζί" με τους Onirama!! Ανοδική πορεία, επίσης, έχει και ο Νίκος Γκάνος με το τραγούδι "Μπροστά" που σταματάει στο Νο 4 του Top 10 του ΗΧΟΣ FM 94.2 και η Πέγκυ Ζήνα με την νέα της μπαλάντα "Ρώτησα" στο Νο 5!!!
Στην τελευταία πεντάδα, συναντάμε την Ελευθερία Ελευθερίου με το "Κέντρο του κόσμου" στο Νο 6, στο Νο 7 μπαίνουν δυναμικά στο Top 10 οι Vegas με το "Μη σταματάς" σε ένα Remix των Otherview, ενώ στο Νο 8 κατεβαίνει 3 θέσεις ο Γιώργος Μαζωνάκης με το "Τα ίσια ανάποδα"..
Τέλος, η Ελένη Αλεξανδρή, την οποία γνωρίσαμε σε γνωστό reality στην Tv, κατακτάει το Νο 9 με το χορευτικό single "Παραδίνομαι" και στο Νο 10 μπαίνουν στο Top 10 οι Stavento με το τραγούδι "Άμα σ´ είχα κοντά μου"!!
http://www.hxosfm.gr/el/news.php?n=15012

     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!