tromaktiko: Σχετικά με την καταγγελία για το Velvet Health Spa

Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2010

Σχετικά με την καταγγελία για το Velvet Health Spa



Αγαπητή αναγνώστρια, είμαι & εγώ μία από τις 3000 κοπέλες που έκλεισαν την συγκεκριμένη προσφορά και στην οποία εφαρμόστηκε η ίδια ακριβώς συμπεριφορά από μέρους των υπευθύνων του σπα...
Μάλιστα μου είχανε τηλεφωνήσει Κυριακή μεσημέρι για να μου αλλάξουν το ραντεβού & του το ακύρωσαν 1 ώρα πριν (λίγο πριν φύγω από το σπίτι) επειδή κάποια κοπέλα λιποθύμησε. Αυτό που έκανα εγώ ήτανε να τους τηλεφωνήσω κάποια συγκεκριμένη μέρα (όταν ήθελα να κλείσω για να πάω ΕΓΩ & όχι όποτε βόλευε ΕΚΕΙΝΟΥΣ) & να περιμένω να δω που θα φτάσει η γαϊδουριά τους. Οι δικαιολογίες φυσικά τύπου " Ξέρετε κλείσανε την προσφορά 3000 άτομα & δεν έχουμε χρόνο" ήτανε εντελώς άκυρες για μένα γιατί στο κάτω κάτω θα μπορούσανε να ορίσουν μέχρι πόσα άτομα μπορούν να αναλάβουν γενικώς όπως ακριβώς γίνεται & με τον αριθμό ατόμων που χρειάζονται για την ενεργοποίηση της προσφοράς.
Για να μην σου τα πολυλογώ, εκείνη την μέρα τους τηλεφώνησα 3-4 φορές μέχρι να μου κλείσουν το ραντεβού. Και όταν αυτό έγινε είχα πει ότι αν δω τηλεφώνημα τους δεν πρόκειται να απαντήσω & ότι θα πάω εκεί μέχρι να μου κάνουν αυτό για το οποίο έχω ήδη προπληρώσει & είναι υποχρεωμένοι να μου παρέχουν. Βέβαια το ότι η απογοήτευση από την υπηρεσία τελικά ήτανε τεράστια είναι άλλο θέμα! (Για να ξέρεις τι πρόκειται να αντιμετωπίσεις...) Σε ένα δωμάτιο 3x3 ήμασταν 4 κοπέλες (2 πελάτισσες & 2 μανικιουρίστ-ο Θεός να τις κάνει), εγώ ήμουν η άτυχη της υπόθεσης γιατί με έβαλαν να καθίσω στην καρέκλα του πεντικιούρ & το μανικιούρ που το έκανε με το χέρι μου να αιωρείται στον αέρα! Καλά βέβαια το αποτέλεσμα ήτανε απογοητευτικό επίσης!Επιπλέον το γαλλικό & τα σχέδια τα χρεώνουν έξτρα. Η κολλητή μου που έκανε στο διπλανό δωμάτιο δεν της έκαναν καν πίλινγκ!Η ουσία είναι ότι η συγκεκριμένη υπηρεσία άξιζε όσο 1 ευρώ!Τίποτε παραπάνω. Δεν ξέρω αν ήμασταν εμείς άτυχες αλλά έτσι είναι!

Και προφανώς επειδή αρκετά άτομα έκαναν παράπονα στο golden Deals για την συγκεκριμένη προσφορά , λίγο καιρό αργότερο λάβαμε ένα mail  μέσω του golden deals από το velvet spa ότι έχουν βάλει άλλες 2 γραμμές τηλεφώνου για εξυπηρέτηση καλύτερη των πελατών & ότι έχουν προσλάβει & άλλα άτομα. Τα συμπεράσματα δικά σου!Καλό κουράγιο σου εύχομαι όμως γιατί θα το χρειαστείς με αυτούς τους αερητζήδες!
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!