tromaktiko: Κλείσιμο ιδιόκτητων καταστημάτων Vodafone

Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου 2010

Κλείσιμο ιδιόκτητων καταστημάτων Vodafone



Είμαι και εγώ ένας απο τους πρόσφατα απολυμένους συναδέλφους της καθόλα αξιόλογης εταιρίας Vodafone. Καθώς είμαι ένα ανήσυχω πνεύμα και ψάχνομαι γενικότερα στην εργασία μου πληροφορήθηκα απο ''σπόντα'' πως το καταστημά θα κλείσει και θα περάσει στα χέρια κάποιου άλλου ιδιοκτήτη.
Μέχρι να βρεθεί το νέο ''αφεντικο'' η παραγωγικοτητά είχε πέσει και η ψυχολογία μου είχε καταρρακωθεί και αυτό για το λόγο ότι όσο καιρό εργαζόμουν για αυτήν την εταιÏ! �ία τα είχα δώσει όλα και είχα πάρει πολλές φορές τα εύσημα απο τους προϊσταμένους τάζοντας μου λαγούς με πετραχήλια.

Η αξιολόγηση που γίνετε κάθε χρόνο είναι μια απάτη!!!

Είναι υπερήφανοι για τις αμοιβές και τις παροχές που δίνουν αλλά στην ουσία με αυτό τον τρόπο κρύβουν τις βρωμιές τους και τώρα που όλα τα ιδιόκτητα καταστήματα θα κλείσουν για πιο πράγμα θα υπερηφανεύονται; που θα καταλήξουμε να πέρνουμε ούτε κάν τον βασικό μισθό; μην αναφέρω για τα bonus που θα είναι ανύπαρκτα!!!!

Η επιβράβευση των επιλεκτικά δικών τους εργαζομένων γίνετε πρός όφελος και πάλι της εταιρίας.

Θεωρεί τους εργαζομενούς της ζωτικής σημασίας για αυτήν και έτσι μας είχε συνεχώς στην εκπαίδευση. Εμείς νίωθαμε υπερήφανοι που εργαζόμασταν σε μια ''πολυεθνική'' εταιρία αλλά ποτέ δεν περιμέναμε να μας ''πουλησει'' κατα αυτόν τον τρόπο!!!
Οι μέτοχοι δεν έχουνε χορτάσει πλέον με τα τόσα χρήματα που έχουνε πάρει; θέλουν και άλλα;
Όλα αυτά ειναι μια αλυσίδα που θα οδηγήσει στην απόλυση και άλλων συναδέλφων σε άλλα τμήματα!!! Ας είμαστε εμείς οι τελευταίοι που μπήκαμε σε αυτή τη διαδικασία αγοροπωλησίας!!!
Το πιο σημαντικό, δεν υπάρχει απόλυση υπάρχει «οικειοθελή» παραίτηση και αυτο για να μην φαίνετε πως η Vodafone απολύει!!!Η αποζημίωση που δίνετε ειναι ουσιαστικά για να σου ρίξει στάχτη στα μάτια. Μήπως το Σωματείο θα έπρεπε να δράσει πιο αποτελεσματικά;
Θα ήθελα να ήξερα πως μπορούν και πουλάν κερδοφόρα καταστήματα και ''εργαζόμενους'' που τους διασφαλίζουν ενα πολύ καλό κέρδος εδώ και χρόνια;
Το πάθος που απαιτούσαν να έχουμε όλα αυτά τα χρόνια ήταν τελικά ένα φιάσκο.-

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!