tromaktiko: ΚΟΡΩΠΙ - ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕYΗ

Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2010

ΚΟΡΩΠΙ - ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕYΗ



Τα ίδια που συμβαίνουν στο Κορωπί συμβαίνουν και στη γειτονική Αγία Παρασκευή εδώ και πολύ καιρό, οπότε οι κάτοικοι πρέπει να συντονιστούμε, ο καθένας με τις δικές του πληροφορίες.

Κατά πρώτον, οι θρασύτατες διαρήξεις την ώρα που οι ιδιοκτήτες βρίσκονται εντός της οικίας τους, έχουν ξεπεράσει κάθε όριο.
Ολόκληρο τον Αυγουστο τον πέρασα στην Αθήνα και παρ'όλο που στην Αγία Παρασκευή το 60/100 των σπιτιών ηταν άδεια μιας και ελιπαν για διακοπές, πράγμα εύκολο να το γνωρίζει κάποιος υποψίφιος κλέφτης, και όμως έμπαιναν σε σπίτια που επίσης φαινόταν ότι κάποιος μένει εκεί.
Σε απλά ελληνικά - δεν κολάνε πλέον πουθενά.
Οταν βλέπουν ότι κάποιος κοιμάται - η κάνει ότι κοιμάται σε ένα δωμάτιο, του ρίχνουν φακό στο πρόσωπο για να τρομοκρατηθεί, σε ΠΑΙΔΙΑ, ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥΣ.
Ξεχάστε τα περί κλειδαριάς ασφαλίας και τα λοιπά, αν θέλουν να μπουν θα μπουν ακόμη και σε θορακισμένο πύργο.
Στα ελάχιστα μαγαζιά σε περιοχές κάτω από την πλατεία ( Πευκάκια, Κοντόπευκο, Πλακεντία) που δεν έχουν βάλει ακόμα λουκέτο (μπράβο κύριε Παπακωνσταντίνου, τους σώσατε από τους κλέφτες), οι ιδικτήτες καρδιοχτυπούν καθώς μιλάμε για ΕΡΗΜΙΑ και ανύπαρκτο φωτισμό, πλέον η τα κλείνουν όταν σκοτεινιάσει η κάθεται ολη η οικογένεια.
Μια σύληψη που άκουσα έγινε προχτές ήταν ΑΝΗΛΙΚΟΙ, γύρω 17 ετών.
Επίσης, κυκλοφορί και εδώ ένα υποπτο ζευγάρι αλλά με τα πόδια, όχι με αυτοκίνητο, γύρω στα 40, Ελληνες
Τέλος, να προσέχουν πάρα πάρα πολύ οι γυναίκες, υπάρχουν πολές επιθέσεις σεξουαλικής φύσης μετά τις 10 το βράδυ, είχαν πιάσει ένα βιαστή πριν μερικούς μήνες που ήταν μόλις 23 χρονών, αλλά από τότε έχουν γίνει και άλλα όπως ακούω οπότε μην περπατάτε και πολύ μόνες το βράδυ.
Θα ήθελα να μιλήσω και για τους γύφτους που η περιοχή εχει ΓΕΜΙΣΕΙ και δεν είναι μόνο θέμα κλοπών αλλά και θορύβου και υγιεινής αλλά θα με πείτε ρατσιστή...
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!