tromaktiko: Σάπιες Σκέψεις #1 με αφορμή το Group “Αντι-παιδοφιλίας” στο Facebook

Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2010

Σάπιες Σκέψεις #1 με αφορμή το Group “Αντι-παιδοφιλίας” στο Facebook



Το tsimpountiii πέρα από το ψώνιο μας, εφόσον έχει τόσο μεγάλη επισκεψιμότητα σκοπός του επίσης είναι να προβάλει θέματα που θεωρούμε σωστά και θα πρέπει να διαδίδονται σε αυτή τη σάπια κοινωνία που ζούμε, που δυστυχώς τα “μεγάλα” και “σοβαρά” μέσα ενημέρωσης κάνουν τα στραβά μάτια σε ουκ ολίγες των περιπτώσεων που χρειάζονται δημοσιότητα.
Ευτυχώς το το ίντερνετ πέρα από “κακό” και γεμάτο απάτες και τσόντες όπως θέλουν μερικοί να πιστεύουμε είναι και πηγή γνώσης και ενημέρωσης από, και για ολόκληρο τον πλανήτη. Πάρτε το χαμπάρι, δεν χρειάζεται πλέον τα παιδιά να τελειώνουν το λύκειο και να πηγαίνουν σε κάποια σχολή. Μπορούν πολύ πριν τελειώσουν να μάθουν μια “τέχνη” από το σπίτι τους… Ξυπνάτε σιγά σιγά και μη συνεχίζετε και διαιωνίζετε τα σκατά που μας πλασάρονταν μέχρι τώρα. Δεν λέω με αυτά ότι το ίντερνετ είναι απόλυτα ασφαλές κτλπ. ούτε το θεοποιώ, όπως όλα τα πράγματα που συμβαίνουν και στο ποιό απλό κομμάτι της καθημερινότητας μας χρειάζεται ένα ποσοστό της λεγόμενης “κριτικής σκέψης” που δεν μαθαίνεται αλλά καλλιεργείται… όχι στο σχολείο μόνο όμως… η παιδεία λείπει όχι η μόρφωση. Γιαυτό έχουμε “μορφωμένους” ανθρώπους που είναι ΖΩΑ. Παντού! Στο μετρό, στο δρόμο, στα αυτοκίνητα, τα πάντα! Παντού.

Τέλος πάντων ξέφυγα πάλι! Μετά το άρθρο υποστήριξης για το Facebook Group που θέλει να ξεσκεπάσει τον αχαρακτήριστο που θέλει να σκοτώσει όλα τα αδέσποτα, σήμερα ανακάλυψα ένα καινούργιο Facebook Group το οποίο ιδρύθηκε μόλις χθες στις 13/10/2010, ήδη μέσα σε μια μέρα μόνο μετράει πάνω από 11 χιλιάδες άτομα που το υποστηρίζουν, και το συγκεκριμένο Group ανακοινώνει την λίστα που εξέδωσε το πρωτοδικείο Αθηνών με τα ονόματα των ατόμων που κατηγορήθηκαν και συνελήφθησαν για παιδοφιλία.

Δεν θα να αναδημοσιεύσω τη λίστα στο site γιατί δεν είναι αυτός ο λόγος του άρθρου. Μπορείτε να βρείτε το Facebook Group με το όνομα “Η ΛΙΣΤΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΟΦΙΛΩΝ!(Κοινοποιήστε το παντού!)” με ένα απλό search στο Facebook.

Κρίμα και αίσχος να συμβαίνουν αυτά τα πράγματα στον κόσμο μας… ειδικά στην Ελλάδα που πλέον μόνο στο “φαίνεσθαι” είναι μάλλον παραδοσιακή, και αυτή η τρέλα με το “παραδοσιακό” που κοντράρει το “ευρωπαϊκό” και νεωτεριστικό μόνο μπέρδεμα και χάος στα μυαλά μπορεί να προκαλεί μου φαίνεται στην κοινωνία της Ελλαδάρας. Γεια μας και Όπα! Αυτά είναι η πολιτιστική μας κληρονομιά μάλλον στον υπόλοιπο πλανήτη πλέον… Θα έλεγα ο Καραγκιόζης αλλά και του κακομοίρη τα δικαιώματα τα χάσαμε από τη φιλική πλέον αλλά περισσότερο έξυπνη και αποδοτική γειτόνισσα Τουρκία. Καλοί Καραγκιόζηδες είμαστε… (ναι ναι… δεν είναι μόνο οι 300 εμείς τους ανεβάζουμε εκεί πάνω…)

http://www.tsimpountiii.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!