tromaktiko: 12 μήνες απλήρωτοι!!!

Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2010

12 μήνες απλήρωτοι!!!



Κοντεύουν να περάσουν 12 μήνες απο το προηγούμενο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης και ακόμα δεν έχουμε πάρει ούτε ενα ευρω. Καθε φορα που παίρνω τηλέφωνο στο λογιστήριο μου λένε οτι δεν υπάρχουν λεφτα και να περιμένω να με ενημερώσουν αυτοί. Ως πότε θα συνεχιστεί αυτό. Σε ένα μήνα ξεκινάει το καινούριο φεστιβάλ.


Περιμένουν να πάμε να δουλέψουμε χωρίς να έχουμε πληρωθεί; Απο την αρχή ξέραμε όλοι ότι δε θα πληρωθούμε κατευθείαν αλλα κανείς δεν περιμενε οτι θα περάσει ενας χρόνος και ακομα θα περιμένουμε πως και πως τα λεφτά για να καλύψουμε τις ανάγκες μας. Πολλοί πιστεύαμε ότι τώρα που άλλαξε ο διευθυντης θα βελτιωθουν τα πράγματα αλλά απ'οτι φαινεται είναι χειρότερα. Βεβαια μπορεί να μη φταίει αυτος αφού παρέλαβε χάος γιατι μην ξεχνάμε ότι είναι κρατικό το φεστιβάλ και αντι να είναι κερδοφόρο είναι ζημιογόνο. Ελπίζω να το διαβάσουν αυτοί που πρέπει να κανουν κατι ωστε να λυθεί το πρόβλημα.

Ενας αγανακτησμένος εργαζόμενος που δε θέλει να δουλεύει τζαμπα και είμαι σίγουρος ότι θα ακολουθήσουν πολλοί γιατι το πρόβλημα ειναι τεράστιο.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!