tromaktiko: 24 TΘΤ

Πέμπτη 28 Οκτωβρίου 2010

24 TΘΤ





Τι θα γινει σε αυτο τον ΕΣ, θα μας τρελανουν; Ο Ελληνας φανταρος ρεεε, ενα φαγητο ευχαριστιεται στο στρατοπεδο, πατε καλα; Με τι μυαλο υπογραφουν μερικοι μεσημεριανο ΠΦΜΚ (ΠΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟ ΦΑΓΗΤΟ ΜΕΤΑ ΚΡΕΑΤΟΣ) ΔΛΔ ΚΟΝΣΕΡΒΑ ΜΟΣΧΑΡΙ που ουτε σκυλος την τρωει (για να μην ληξουν) με γιαουρτι (αντι για σαλατα);;; Ειναι η νεα διατροφη συμφωνα με τα νεα ευρωπαικα στανταρ του 1500 πχ.
Και την ιδια μερα για βραδινο πατατες με λουκανικο φρανκφουρτης;; ΕΕ! ΕΕ; Αφου δεν εφαγες για μεσημερι γιατι να φας για βραδυ;;; Αλλα το κολπο ειναι στα ΚΨΜ, εκει που το σαντουιτς εχει 1,40ευρω δεν υπαρχει φθηνοτερο (και φυσικα με διαφανη συσκευασια χωρις ISO,κλπ) μαυρα ολα και με τις ευλογιες τον διοικητων αφου κανουν πλατες, 1,10 το κρουασαν Πανινι χωρις 2η επιλογη φθηνοτερη. ΚΑΛΑ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ, στον ΕΣ που η τυροπιτα ειχε 0,60Ευρω σημερα εχει 0,20-0,30Ευρω λιγοτερο απο οτι στο Ιδιωτικο επαγγελμα (Με ενοικια, κοινοχρηστα, υπαλληλους, Ασφαλεια, ΔΕΗ, κλπ). Πως δικαιολογειται τους εαυτους σας; Για να αλλαξετε ενα παραθυρο περιÎ! �ενετε λεφτα αορατα απο τα ΚΨΜ; Εκε! ι φτÎ �σατε; Κοψτε ενα ψευτικο τιμολογιο βιδες οπως κανετε τοσα χρονια; Ταχα τι; Θα σας ελεγξει κανενας; Μηπως να ρωτησω το αλλο; Αποδειξη; Αποδειξη; Αποδειξη; Ο ΕΣ δεν ειναι Ελλαδα; Η μηπως ο φανταρος δεν εχει να δικαιολογηση εισοδηματα(εξοδα για την οικογενεια του); ΣΕ ΠΟΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ΣΤΟΝ ΚΟΡΜΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ (ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ) ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ (ΚΑΘΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΜΑ XA!XA!)ΔΕΝ ΚΟΒΟΥΝΕ ΑΠΟΔΕΙΞΗ;;;; ΤΟΤΕ ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΠΑΤΑΞΗ ΤΟΥ ΜΑΥΡΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΜΑΣ ΛΕΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ;;;; ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ;;; ΕΔΩ ΑΝ ΒΑΛΕΙΣ ΑΘΡΟΙΣΤΙΚΑ ΟΛΟ ΤΟÎ! ΕΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΨΜ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΧΡΗΜΑ ΘΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΤΡΥΠΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ!!!

ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΛΙΓΑ ΠΡΟΣ ΣΚΕΨΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ ΤΩΝ 2500ΕΥΡΩ ΜΙΣΘΟ ΜΕ ΤΖΑΜΠΑ ΣΠΙΤΙ, ΤΖΑΜΠΑ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ, ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ 500 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΑΝΩ...

http://kranosgr.blogspot.com
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!