tromaktiko: Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ ΞΕΡΟΧΤΕΝΙΖΕΤΑΙ!!!

Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2010

Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ ΞΕΡΟΧΤΕΝΙΖΕΤΑΙ!!!



Χτες πήγα για έναν καφέ στο Mall και σας πληροφορώ ότι όλη η βεράντα έξω με τα τραπέζια ήταν γεμάτη με καπνιστές και στον εσωτερικό χώρο ήταν όλα άδεια. Εξαίρεση αποτελούσαν τα καταστήματα γρήγορης εστίασης που έτσι κι αλλιώς δεν έχουν τραπέζια σε εξωτερικό χώρο.
 Αυτό που μας καταστρέφει εμάς στην Ελλάδα είναι η ρουφιανιά .Όλοι οι αντικαπνιστές ξαφνικά θυμήθηκαν ότι τους ενοχλεί ο καπνός και πήρα γιούργια τα τηλέφωνα για καταγγελίες! Εντάξει ρε παιδιά, μην κάνετε έτσι!! Απλά να ξέρετε ότι αυτός ο νόμος δεν πρόκειται να εφαρμοσθεί ποτέ στην πράξη 100%, γιατί μιλάμε για την Ελλάδα!! Τη χώρα της απόλυτης αναρχίας!

Κι επειδή πολύ σύγκριση έχει πέσει με το εξωτερικό, μη μπερδεύετε την βούρτσα με την π....α!
Άλλο Ελλάδα άλλο Γερμανία, Αγγλία κλπ. Αντί να συγκρίνετε άλλα πράγματα όπως το επίπεδο ζωής, τους μισθούς, την κοινωνική συμπεριφορά κλπ ασχολείστε μεμονωμένα με το τσιγάρο!!!
Εντάξει, στο εξωτερικό δεν καπνίζουν σε δημόσιους χώρους κλπ αλλά έχουν και άλλο τρόπο ζωής καθώς και άλλη νοοτροπία. Όσοι ζουν στο εξωτερικό καταλαβαίνουν τι εννοώ και δεν μπορούμε να συγκριθούμε με τίποτα μαζί τους σε κανένα επίπεδο. Αν θέλουμε να γίνουμε Ευρωπαίοι ας ξεκινήσουμε από μια γερή βάση. Δεν μπορείς να μου κυκλοφορείς στα Πατήσια με τον Πακιστανό στο φανάρι να στην πέφτει, με τις μαύρες να κάνουν πιάτσα κάτω από το σπίτι σου, με τους Ρουμάνους να κατουράνε στις γωνίες και να φοβάσαι κάθε στιγμή μη στην πέσει κανείς για 5 ευρώ και να μη μιλάς καθόλου ΑΛΛΑ με το τσιγάρο να τσιτώνεσαι!!!
Είχε δίκιο κάποιος εδώ μέσα που είχε γράψει ότι έχει βρωμίσει η Αθήνα από τα κατουρλιά και τα σκατά, αλλά κατά τα άλλα μας ενοχλεί ο καπνός!!!! Δηλαδή, εδώ ο κόσμος καίγεται και η γρια ξεροχτενίζεται!!!!

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!