tromaktiko: «Να μην πετάμε στα σύννεφα»

Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2010

«Να μην πετάμε στα σύννεφα»



Μπορεί η ΑΕΚ να πετάει αυτή την ώρα με προορισμό το Βέλγιο για την αναμέτρηση με την Άντερλεχτ, όμως ο προπονητής της, Μανόλο Χιμένεθ, λίγο πριν από την αναχώρηση της αποστολής, ζήτησε από τους παίκτες του να μην πετούν στα σύννεφα.

 Η αποστολή της «Ένωσης» έφτασε στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» στις 9:25 το πρωί από το «Holiday Inn», συνοδεύομενη από τους Σταύρο Αδαμίδη, Γιώργο Κωνσταντινίδη, Μάκη Κασνακίδη και Δημήτρη Καψή. Ο προπονητής της ομάδας ήταν ο μόνος που έκανε δηλώσεις λίγο πριν την επιβίβαση της αποστολής για τις Βρυξέλλες.

Ο Ισπανός τεχνικός ανέφερε αρχικά: «Πρέπει να πέσουμε στο έδαφος μετά τη μεγάλη μας νίκη επί του Άρη. Να μην πετάμε στα σύννεφα. Αν θέλουμε να δώσουμε χαρά στον κόσμο μας πρέπει να συνεχίσουμε με τον ίδιο ρυθμό. Η νίκη και η ήττα είναι πάντα μέσα στο πρόγραμμα.  Οι παίκτες πρέπει να παλεύουν κάθε φορά για την φανέλα της ομάδας. Θα κάνουμε μεγάλη προσπάθεια και πρέπει να έχουμε υπομονή».

Όσο για τις πιθανότητες να αγωνιστεί ο νεαρός Αργυρίου, αλλά και για τις πολλές απουσίες ο Χιμένεθ είπε: «Είναι μέσα στις πιθανότητες.  Έχω πάρει πληροφορίες και έχω δει DVD. Δεν έχω παρακολουθήσει επίσημο ματς, αλλά είναι πιθανό να παίξει. Καλούμαστε να ξεπεράσουμε τις απουσίες. Θα έχουμε τραυματισμούς. Δυστυχώς αυτό συμβαίνει, όμως πρέπει να αξιοποιήσουμε το ρόστερ μας, καθώς έχουμε τρεις στόχους. Η μεγάλη μου ανησυχία δεν είναι οι απουσίες, αλλά το πως θα μπορέσουμε να αξιοποιήσουμε όλους τους παίκτες μας».

Η αποστολή των «κιτρινόμαυρων» αναχωρεί με αρκετές απουσίες, για την αναμέτρηση της Πέμπτης (21/10, 20:00) απέναντι στην Άντερλεχτ στις Βρυξέλλες, για την 3η αγωνιστικής των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ.

Ο Μανόλο Χιμένεθ δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Γιάχιτς και Λυμπερόπουλο που έμειναν εκτός αποστολής λόγω τραυματισμών. Ο Ισπανός τεχνικός δεδομένης της απουσίας και του τιμωρημένου Νασούτι, πήρε τον νεαρό Καλαμιώτη καθώς εκτός από τους Μανωλά και Δέλλα δεν υπάρχει άλλος κεντρικός αμυντικός.

Οι παίκτες που θα ταξιδέψουν στις Βρυξέλλες είναι οι Σάχα, Αραμπατζής, Μανωλάς, Δέλλας, Αργυρίου, Καράμπελας, Νταντόμο, Λαγός, Καλαμιώτης, Γκέντσογλου, Μάκος, Ντιόπ, Καφές, Λεονάρντο, Σκόκο, Εντερ, Τζεμπούρ, Μπλάνκο, Μπερνς. Εκτός έμειναν οι τραυματίες Λυμπερόπουλος, Γιάχιτς, Γεωργέας, ο τιμωρημένος Νασούτι, ο Πατσατζόγλου και ο Γκερέιρο.

http://www.gazzetta.gr/
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!