tromaktiko: Η φρικτή σημερινή πραγματικότητα (διαβάστε προσεκτικά)

Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2010

Η φρικτή σημερινή πραγματικότητα (διαβάστε προσεκτικά)



Είδα αυτά τα δύο άρθρα μαζί στο tromaktiko σήμερα και αμέσως σκέφτηκα πόσο τραγικά είναι τα πράγματα σήμερα. Διαβάστε μέσα από τα δικά μου μάτια την αλήθεια...

- Ενα εκατομύριο Ελληνες (μαζί με τις οικογένειες τους) έχουν σβήσει από τον χάρτη για την υπόλοιπη τους ζωή. Ούτε μεταχειρισμένο παπάκι δεν μπορούν να αγοράσουν στο όνομα τους. Ενα εκατομύριο Ελληνες θα περάσουν τραγικές στιγμές κατάθλιψης. Κατασχέσεις, πλειστηριασμοί εκεί που πονάνε περισσότερο. Στο ίδιο τους το σπίτι. Εκεί που μένει η οικογένεια τους.

- 2 δις ευρώ χαθήκανε δια παντός. Δηλαδή δεν χαθήκανε, εμείς θα τα πληρώσουμε. 2 δις από το πρώτο άρθρο + 2,1 δις από το δεύτερο άρθρο, 4 δις για να πληρώσουμε. Ευρώ, όχι δραχμές. Γίνανε φιστίκια τα δισεκατομύρια και εμείς δεν το καταλάβαμε.
- Αν πάρουμε ως μέσο όρο ότι Ελληνική Οικογένεια είναι τετραμελής, μιλάμε για 4 εκατομύρια Ελληνες. Αν προσθέσουμε και τους παπούδες γιαγιάδες που θα συντρέξουν σε βοήθεια μιλάμε για 6 εκατομύρια Ελληνες.
- 6 εκατομύρια Ελληνες θα ζήσουν την φρίκη της χρεωκοπίας. Πόσοι θα αυτοκτονήσουν; Πόσοι θα πάθουν έμφραγμα, εγκεφαλικό από την στεναχώρια τους; Πόσα παιδιά θα ρωτήσουνε "μαμά, γιατί κλαις;". Πόσοι άντρες θα προσπαθήσουν να δείξουν ότι οι άντρες δεν κλαίνε ....

Τιτλος "Η φρίκη σε 2 άρθρα"

Υ.Γ. Οι μεταχρονολογημένες επιταγές είναι μία πατέντα Ελληνική την οποία επίτρεψε το Κράτος σε συνεργασία με τις Τράπεζες. Από όσο γνωρίζω στο εξωτερικό δεν υπάρχουν. Υπεύθυνες για αυτά τα φέσια είναι αποκλειστικά οι τράπεζες που θρέψανε αυτό το θεριό μετά αμοιβής βέβαια. Την ζημιά όμως δεν θα την πληρώσουν οι τράπεζες άλλα εμείς.

Υ.Γ.1. Στο Ελληνικό κράτος δώσανε δεύτερη ευκαιρία και αναχρηματοδότηση. Στις τράπεζες δώσανε δεύτερη ευκαιρία και αναχρηματοδότηση. Σε 1.000.000 επιχειρηματίες τους βάζουν στον Τειρεσία και η ζωή εδώ τελειώνει. Δύο μέτρα και δύο σταθμά λέγονται αυτά.

Υ.Γ.2. Ολοι αυτοί "κάνουν την δουλειά τους", "έχουν οικογένεια να ζήσουν", "άνθρωποι είναι και αυτοί". Οι υπόλοιποι που είστε ή θα μπείτε στον Τειρεσία δεν είστε άνθρωποι.



Υ.Γ.3. Λυγίζει η ψυχή μου από την φρίκη. Την περνάω εδώ και δύο χρόνια. 1.000.000 Ελληνες εκτός χάρτη.

Υ.Γ.4. "Η κάρτα του Πολίτη" Αυτή πρέπει να πάρουμε για να μας σώσει. Να εξαφανιστούν και οι υπόλοιποι από τον χάρτη. Αλλωστε εμπιστοσύνη έχουμε στις Κυβερνήσεις μας. Τα έχουν κάνει όλα σωστά. Αποκλείεται να κάνουν λάθος με την "Κάρτα του Πολίτη".

Υ.Γ.5. Είσαι τραπεζικός υπάλληλος, δικηγόρος, δικαστικός επιμελητής, εφοριακός; Μετανόησε! (σκέψου την φρίκη που θα ζήσει η οικογένεια σου). Αν δεν κατάλαβες σταματά να καταστρέφεις συνανθρώπους σου "εκτελώντας" εντολές, ή γιατί "υπάλληλος είσαι, τι να κάνεις..." Εσένα θα τουφεκίσουμε, γιατί εσένα βλέπουμε.

Υ.Γ.6. Αυτή είναι η φρίκη που βλέπω με τα μάτια μου.
 
Αναγνώστης
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!