tromaktiko: Κόκκινος συναγερμός σήμανε στο αεροδρόμιο Λάρνακας

Πέμπτη 28 Οκτωβρίου 2010

Κόκκινος συναγερμός σήμανε στο αεροδρόμιο Λάρνακας



Πανικός και αναστάτωση προκλήθηκε χθες βράδυ στο αεροδρόμιο Λάρνακας όταν αεροσκάφος των Κυπριακών Αερογραμμών που εκτελούσε την πτήση CY 342 με προορισμό την Βηρυτό και 124 επιβάτες παρουσίασε πρόβλημα στους τροχούς.

Λίγο μετά τις 10 και 30 ο κυβερνήτης του αεροσκάφους άρχισε την διαδικασία τροχοδρόμησης στο δίαυλο προκειμένου να απογειώσει το αεροσκάφος.
Την ώρα εκείνη ένα από τα ελαστικά του Airbus Α 319 έσκασε με αποτέλεσμα ο κυβερνήτης να αναγκαστεί να ελαττώσει απότομα ταχύτητα και το αεροσκάφος να ξεφύγει από την πορεία του και να προκληθούν αναταράξεις.

Για λίγα λεπτά στο αεροσκάφος επικρατούσε πανικός με τους επιβάτες ευτυχώς να αποβιβάζονται με ασφάλεια και να μεταφέρονται στην αίθουσα αναχωρήσεων. Το αεροσκάφος ακινητοποιήθηκε στο δίαυλο και τεχνικοί των Κ.Α προχώρησαν στις εργασίες επιδιόρθωσης του. Οι Κ.Α προχώρησαν σε διευθετήσεις και οι επιβάτες αναχώρησαν για τον προορισμό τους με άλλο αεροσκάφος της εταιρείας, δύο ώρες αργότερα. Ο τροχός του αεροσκάφους αντικαταστάθηκε και σήμερα το αεροσκάφος πραγματοποίησε κανονικά τις προγραμματισμένες του πτήσεις.
http://filoksenos.blogspot.com/
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!