tromaktiko: Προβολάκια ομιχλης σε αυτοκίνητα χωρίς λόγο

Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2010

Προβολάκια ομιχλης σε αυτοκίνητα χωρίς λόγο



Μια είναι η λύση: Κατά τον εκτελωνισμό αυτοκινήτων στην Ελλάδα θα πρέπει να αφαιρούνται προβολείς ομίχλης και κόρνα.- Αυτό που συμβαίνει είναι αδιανόητο: όπως λέει κι ο φίλος, εδώ χρησιμοποιούν τους προβολείς ομίχλης σαν κανονικά φώτα!
Σε πολλές περιπτώσεις μάλιστα, από μικροχτυπήματα (σε πεζοδρόμια κλπ.) οι προβολείς ομίχλης φωτίζουν λίγο ... όρτσα και είναι τρομερά ενοχλητικοί.
Πόσο βλάκας πρέπει να είναι κανείς για να νομίζει ότι κάνει φιγουρα με τους προβολείς ομίχλης, λες και είμαστε στο 1975 που προβολείς ομίχλης είχαν μόνο τα "φτιαγμένα" αυτοκίνητα...
Αντίθετα, υπάρχει μεγάλη διστακτικότητα των οδηγών να χρησιμοποιούν τα μικρά φώτα, λες και τα πληρώνουν στη ΔΕΗ! Σούρουπο, ψιλόβροχο, βροχή ή συννεφιά και δεν ανάβουν κανένα φως, τα αυτοκίνητα από μακριά δεν ξεχωρίζουν από το δρόμο. Ανάβουν φώτα μόνο για να βλέπουν, λες και το να τους βλέπουν οι άλλοι δεν είναι σημαντικό...
Τέλος για την κόρνα τί να πω, υπάρχουν "καροτσέρηδες" που επειδή βαριούνται να κόψουν ταχύτητα, περνάνε τις διασταυρώσεις κορνάροντας επανειλημμένα (προληπτικά...).

ANAΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!