tromaktiko: Εβελίνα Παπούλια: Το "Νησί" είναι είναι η καλύτερη δουλειά που έχει γίνει ποτέ στην ελληνική τηλεόραση!

Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2010

Εβελίνα Παπούλια: Το "Νησί" είναι είναι η καλύτερη δουλειά που έχει γίνει ποτέ στην ελληνική τηλεόραση!




Η Εβελίνα Παπούλια μίλησε στο περιοδικό Glam και μίλησε για τη ζωή, την οικογένεια και την καριέρα της.


«Οι δυσκολίες που έχει το επάγγελμα οφείλονται κυρίως στις ανασφάλειες. Κανένας ηθοποιός δεν έχει κακιές προθέσεις. Υπάρχουν ωστόσο κάποιοι που είναι κακεντρεχείς και ηδονίζονται με το να προκαλούν κακό, οι υπόλοιποι όμως είναι καλοί», υποστηρίζει. H Εβελίνα Παπούλια, έζησε για πολλά χρόνια στην Αμερική και όπως λέει όταν επέστρεψε στην Ελλάδα ζορίστηκε στα επαγγελματικά της. «Δεν ξέρω πώς γίνεται να δουλεύω ακόμα και να μην ανήκω σε κάποια συγκεκριμένη παρέα» αναρωτιέται, ενώ απαντάει και για την απουσία της από την τηλεόραση. «Δεν μου αρέσει έτσι όπως έχει γίνει. Δεν μου αρέσουν οι συνθήκες». Έχει παρακολουθήσει «Το Νησί» το οποίο θεωρεί ότι είναι «η καλύτερη δουλειά που έχει γίνει ποτέ στην ελληνική τηλεόραση». Με την 11χρονη κόρη της έχει την κλασική σχέση μαμάς-κόρης. Αν και με τον πατέρα της Αφροδίτης έχουν χωρίσει δεν αισθάνθηκε ποτέ μόνη της στο μεγάλωμα του παιδιού τους. «Νιώθω ότι την πιέζω σε κάποια πράγματα αλλά όλο αυτό στο μέλλον θα της βγει σε καλό», λέει.

Μιλώντας για τις προσωπικές της σχέσεις παραδέχεται ότι την έχουν προδώσει πολλές φορές, ενώ όταν ερωτεύεται ο αρχικός της στόχος είναι το «για πάντα».

Σε ερώτηση για το πώς φαντάζεται τον εαυτό της μετά από χρόνια η δημοφιλής ηθοποιός απαντάει « Αν έχω γεράσει, γιατί μπορεί να έχω φύγει από τη ζωή πιο πριν , στη Σκωτία με τον άνθρωπό μου».

http://www.athensbars.gr/
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!