tromaktiko: Όλα για όλα στο Καζάν

Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2010

Όλα για όλα στο Καζάν



Οι ελπίδες πρόκρισης του Παναθηναϊκού μειώθηκαν, αλλά ο Γιόσου Σαριέγκι δεν έχασε την αισιοδοξία του και έδωσε σύνθημα νίκης στην Ρωσία.


Μετά το 0-0 με την Ρούμπιν, οι πιθανότητες του Παναθηναϊκού να προκριθεί στην επόμενη φάση μειώθηκαν;
Φυσικά. Είμαστε τελευταίοι και οι ελπίδες μας μειώθηκαν. Τα εντός έδρας παιχνίδια είναι που σου δίνουν βαθμούς, όμως μέχρι στιγμής δεν τα έχουμε καταφέρει. Με την Ρούμπιν είχαμε ευκαιρίες, αλλά δεν μπορέσαμε να κερδίσουμε. Κάναμε όμως ένα καλό παιχνίδι και θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει τους τρεις βαθμούς.

Πιέσατε μέχρι το τελευταίο λεπτό, αλλά δυστυχώς δεν πετύχατε κάποιο γκολ. Τί δεν πήγε καλά;
Το οτι δεν σκοράραμε. Κάποιες φορές έχει ευκαιρίες, αλλά δεν μπορείς να πετύχεις κάποιο γκολ. Μόνο αυτό. Μέχρι τις τελευταίες στιγμές, είχαμε τις προϋποθέσεις να πετύχουμε ένα τέρμα, αλλά δεν τα καταφέραμε. Άλλες φορές σκοράρεις, άλλες οχι.

Πριν απο δύο χρόνια βρεθήκατε στην ίδια θέση. Είχατε έναν βαθμό σε 3 παιχνίδια, αλλά καταφέρατε να πάρετε την πρόκριση...
Στο ποδόσφαιρο όλα είναι πιθανά. Έχουμε ακόμη κάποιες ελπίδες και θα τις εξαντλήσουμε. Θα πάμε στην Ρωσία για να κερδίσουμε το παιχνίδι. Θα προσπαθήσουμε αρκετά και μετά βλέπουμε τί θα συμβεί.

Παιχνίδι με παιχνίδι η αμυντική γραμμή της ομάδας παρουσιάζεται βελτιωμένη.
Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να συνεχίζουμε να παίζουμε καλά. Επιθετικά έχουμε ευκαιρίες και υπό φυσιολογικές συνθήκες πετυχαίνουμε γκολ. Αυτό είναι το σημαντικό. Να αμυνόμαστε όλοι μαζί καλά και να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες που έχουμε για να πετύχουμε γκολ.

Τώρα έχετε ένα ντέρμπι με την ΑΕΚ. Πολλά δύσκολα παιχνίδια συνεχόμενα. Νιώθετε κούραση;
Πάντα είναι δύσκολο να παίζεις μετά απο 3 και 4 ημέρες παιχνίδι, για αρκετές εβδομάδες. Είμαστε συνηθισμένοι σε αυτό και δεν έχουμε κανένα πρόβλημα.


www.leoforos.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!