tromaktiko: «Κιτρινόμαυρη»... πανστρατιά!

Σάββατο 2 Οκτωβρίου 2010

«Κιτρινόμαυρη»... πανστρατιά!



Με εξαίρεση τον Νίκο Γεωργέα όλοι οι υπόλοιποι παίκτες της ΑΕΚ προπονήθηκαν κανονικά το Σάββατο και ο Χριστόφορος Κόλα πήρε 23 παίκτες στην αποστολή για το ματς με Ξάνθη.


Στην Ένωση ξέρουν ότι η νίκη κόντρα στους Ακρίτες, στο ΟΑΚΑ, αποτελεί μονόδρομο ώστε να πάρουν τα πάνω τους ψυχολογικά, δίνοντας συνέχεια στην προσπάθεια που έκαναν στη Ρωσία κόντρα στη Ζενίτ πριν λίγα 24ωρα. Το κλίμα στην ομάδα είναι καλύτερο από ό,τι πριν μία εβδομάδα αλλά αυτό δε σημαίνει ότι οι «κιτρινόμαυροι» δε νιώθουν την πίεση που υπάρχει.

Το καλό είναι ότι δεν υπάρχουν τραυματίες αλλά το κακό ότι λόγω των συνεχόμενων παιχνιδιών η ομάδα δεν κατάφερε να προετοιμαστεί όπως θα ήθελε για αυτή την αναμέτρηση. Μετά το τέλος της προπόνησης του Σαββάτου, στην οποία πήραν κανονικά μέρος όλοι με εξαίρεση τον Γεωργέα, ο Κόλα ανακοίνωσε την αποστολή, στην οποία βρίσκονται οι Αραμπατζής, Σάχα, Πατσατζόγλου, Νασούτι, Μανωλάς, Δέλλας, Γιάχιτς, Νταντόμο, Καράμπελας, Αργυρίου, Καφές, Γκερέιρο, Λεονάρντο, Μάκος, Λαγός, Έντερ, Ντιόπ, Γκέντσογλου, Τζιμπούρ, Μπλάνκο, Μπερνς, Σκόκο, Λυμπερόπουλος. Το γεγονός ότι συμπεριλήφθηκαν 23 ποδοσφαιριστές, δείχνει αν μη τι άλλο τη διάθεση του υπηρεσιακού προπονητή να στείλει το μήνυμα ότι πρέπει να είναι όλοι μαζί, ενωμένοι σε αυτή την περίοδο ώστε να ορθοποδήσει σιγά-σιγά η ομάδα.

* Πριν την έναρξη της προπόνησης έγινε Αγιασμός, μήπως και γυρίσει κάποια στιγμή το πράγμα και δει η ΑΕΚ και μια άσπρη μέρα...

Μυστήριο ο κόσμος...
Σε ό,τι αφορά την εικόνα που θα παρουσιάζουν την Κυριακή οι εξέδρες στο ΟΑΚΑ, κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος. Στις τάξεις των οργανωμένων, αναμφίβολα, υπάρχει έντονη ικανοποίηση για την αποχώρηση του Ντούσαν Μπάγεβιτς και η θύρα 2, στο πάνω διάζωμα, θα είναι κατάμεστη από την ORIGINAL, που θα κάνει για ακόμη μία φορά το καθήκον της. Το θέμα είναι να ακολουθήσουν και οι άλλοι και να σταθούν όλοι δίπλα στον δικέφαλο αετό αυτή τη στιγμή!

http://www.gazzetta.gr/
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!