tromaktiko: Τζόρτζεβιτς: «Θέλω να παίξω με τον Μάρκο»

Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2010

Τζόρτζεβιτς: «Θέλω να παίξω με τον Μάρκο»



Ο Ανδρέας Νινιάδης είδε ξανά τον Φίλιπ Τζόρτζεβιτς και ο Σέρβος επιθετικός είναι στη λίστα των «ερυθρόλευκων» ακόμα και για τον Ιανουάριο. Ο 23χρονος ξέρει για το σκάουτ και δηλώνει στο katimagiko.gr έτοιμος να παίξει με Πάντελιτς!


Νέο ταξίδι στη Γαλλία έκανε ο Ανδρέας Νινιάδης, όμως στους στόχους ήταν και ένας… ίδιος. Ο Φίλιπ Τζόρτζεβιτς της Ναντ είναι δεύτερος σκόρερ στο πρωτάθλημα και τα στοιχεία του είναι αυτά που έχουν απασχολήσει τους «ερυθρόλευκους». Ο Σέρβος ξέρει το ενδιαφέρον, και στόχος του είναι να παίξει μαζί με τον Μάρκο Πάντελιτς.

«Ενημερώθηκα ξανά για το ενδιαφέρον και την παρακολούθηση από τον Ολυμπιακό και είναι κάτι που σε ανεβάζει και ψυχολογικά. Είναι ένας μεγάλος σύλλογος, όμως εκτός από αυτά που με ενημερώνουν δεν υπάρχει κάτι επίσημο. Μάλιστα, έμαθα πως ο Παναθηναϊκός με παρακολούθησε, όμως με τον Ολυμπιακό έχει γίνει περισσότερες φορές» ήταν το πρώτο σχόλιο του Τζόρτζεβιτς.

Ο 23χρονος περιμένει το… ΟΚ του Ολυμπιακού και φυσικά να παίξει δίπλα στον Μάρκο Πάντελιτς «Ξέρω τις σχέσεις του Ολυμπιακού με τους οπαδούς του Ερυθρού Αστέρα, αλλά και την καριέρα των Σέρβων παικτών στην ομάδα. Θα ήταν μεγάλη τιμή να παίξω δίπλα στον Μάρκο, είναι μεγάλος παίκτης θα και θα βοηθήσει. Ελπίζω αν γίνει κάτι με τον Ολυμπιακό πως μπορώ να αποδείξω και γω  την αξία μου» τόνισε ο 23χρονος φορ.

www.katimagiko.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!