tromaktiko: Γκουαρντιόλα: «Ο Μουρίνιο είναι ίσως ο καλύτερος στον κόσμο»

Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2010

Γκουαρντιόλα: «Ο Μουρίνιο είναι ίσως ο καλύτερος στον κόσμο»



Μπορεί να απομένει περίπου ένας μήνας για  το «El Classico», στο «Καμπ Νου», όμως η «μάχη» δηλώσεων και εντυπώσεων έχει ήδη ξεκινήσει στην Ισπανία. Διαβάστε αναλυτικά στο bxpbet.com


Ο προπονητής της Μπαρτσελόνα, Πεπ Γκουαρντιόλα, σε συνέντευξη τύπου πριν το ματς Κυπέλλου της ομάδας του κόντρα στη Θεούτα, εκφράστηκε με τα καλύτερα λόγια για τον προπονητή των «μαδριλένων», Ζοσέ Μουρίνιο: «Είναι πιθανότατα ο κορυφαίος προπονητής στον κόσμο. Σίγουρα είναι πολύ δύσκολο να ξεχωρίσεις ποιος είναι ο καλύτερος, όμως η καριέρα του σε συλλόγους διαφορετικών χωρών είναι αξιοζήλευτη. Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει πολύ καλή ομάδα και ήμουν βέβαιος ότι θα εμφανιζόταν ανταγωνιστική στο φετινό πρωτάθλημα, από το πρώτο κιόλας παιχνίδι».

Οι Καταλανοί διανύουν αήττητο σερί 9 αγώνων (6-3-0), όμως έχουν στραβοπατήσει δύο φορές ως τώρα στην Πριμέρα Ντιβιζιόν και μάλιστα μέσα στο «Καμπ Νου», χάνοντας από τη Χέρκουλες με 2-0 και παραχωρώντας ισοπαλία, 1-1, στην Μαγιόρκα.

Η Ρεάλ, που δεν έχει ηττηθεί φέτος, σε καμία διοργάνωση, στο ξεκίνημα της σεζόν παρουσίαζε επιθετική δυστοκία, όμως στα τελευταία παιχνίδια εμφανίζει εξαιρετική εικόνα. Είναι χαρακτηριστικό πως έχει σημειώσει 18 τέρματα στις 4 πιο πρόσφατες αναμετρήσεις της.

http://www.bxpbet.com/
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!