tromaktiko: Πρόγνωση Καιρού

Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2010

Πρόγνωση Καιρού



ΣΗΜΕΡΑ: Γενικά αίθριος και μόνο στα ανατολικά ηπειρωτικά, τις Κυκλάδες και την Κρήτη πρόσκαιρη τοπική συννεφιά κυρίως το πρωί, οπότε πιθανώς ασθενείς βροχές στη Β. Κρήτη.
Ανεμοι: Στα δυτικά και βόρεια μεταβλητοί 2-4, στα υπόλοιπα από βόρειες διευθύνσεις 3-5 και στο νότιο Αιγαίο 4-6 Μποφόρ.

Θερμοκρασία: Βόρεια 3-16°C και στη δυτ. Μακεδονία 3-4 βαθμούς χαμηλότερη, υπόλοιπα ηπειρωτικά 6-22°C και στην Ηπειρο και Θεσσαλία 3-4 βαθμούς χαμηλότερη, νησιά 12-22°C και στο Β. Αιγαίο 2-3 βαθμούς χαμηλότερη.

ΑΥΡΙΟ: Τοπική συννεφιά το πρωί σε Κυκλάδες, Κρήτη, Δωδεκάνησα και προς το βράδυ στη δυτική Ελλάδα. Οι άνεμοι στα δυτικά Ν-ΝΑ 3-5 Μποφόρ και στα ανατολικά Β-ΒΑ με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

ΤΡΙΗΜΕΡΟ: Τη Δευτέρα και την Τρίτη τοπική συννεφιά κυρίως στα δυτικά, όπου πιθανώς σημειωθούν παροδικές τοπκές βροχές. Την Τετάρτη αραιή συννεφιά κατά διαστήματα πιο πυκνή. Οι άνεμοι στα δυτικά ΝΑ 4-6 Μποφόρ και βαθμιαία από το βράδυ της Δευτέρας στο Ιόνιο 7 και πιθανώς τοπικά 8 και ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 3-5 και την Τετάρτη στα δυτικά ΝΑ 4-6 και ανατολικά Β-ΒΑ 4 Μποφόρ. Η θερμοκρασία γενικά σε άνοδο, κυρίως ως προς τις μέγιστες τιμές της.

ΑΤΤΙΚΗ

Σήμερα γενικά αίθριος. Πρόσκαιρη συννεφιά το πρωί στα ανατολικά και βόρεια. Οι άνεμοι βόρειοι 3-5 Μποφόρ. Το θερμόμετρο από 9 ώς 20°C. Αύριο γενικά αίθριος. Οι άνεμοι βόρειοι 3-4 Μποφόρ. Η θερμοκρασία σχεδόν αμετάβλητη.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Σήμερα γενικά αίθριος. Οι άνεμοι ασθενείς 2-3 Μποφόρ. Το θερμόμετρο από 5 ώς 15°C. Αύριο γενικά αίθριος. Οι άνεμοι ασθενείς 2-3 Μποφόρ. Η θερμοκρασία σχεδόν στα ίδια επίπεδα.

enet.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!