tromaktiko: Καρατζαφέρης: "Θλιβεροί άνθρωποι σε θλιβερή κατάσταση"

Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2010

Καρατζαφέρης: "Θλιβεροί άνθρωποι σε θλιβερή κατάσταση"



Συναίνεση και σύσταση οικουμενικής κυβέρνησης ζήτησε από την Πάτρα ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης, κατά την διάρκεια συνέντευξης τύπου που...



 παραχώρησε, με αφορμή την επίσκεψή του στην αχαϊκή πρωτεύουσα.


Όπως είπε ο Γ. Καρατζαφέρης «η υπάρχουσα δομή του κυβερνητικού σχήματος είναι ανεπαρκής», ενώ χαρακτήρισε την παρούσα περίοδο «ως την πλέον κρίσιμη για την χώρα από το 1940» και πρόσθεσε ότι «διακυβεύεται ακόμη και η αυθυπαρξία της».

Επίσης άσκησε κριτική τόσο κατά του πρωθυπουργού, όσο και κατά του προέδρου της ΝΔ, τονίζοντας ότι «οδηγηθήκαμε στην Τρόικα, όταν και οι δύο πηγαινοέρχονταν στην Ευρωπαϊκή Ένωση, ζητώντας μηχανισμό στήριξης». Ακόμη πρόσθεσε πως «σε μια θλιβερή κατάσταση, έχουμε θλιβερούς ανθρώπους που δεν μπορούμε να συνεννοηθούμε».

Επίσης ο Γιώργος Καρατζαφέρης διατύπωσε την ανησυχία του «ακόμη και για ακρωτηριασμό των βορείων επαρχιών της χώρας», εξαιτίας όπως είπε, «λανθασμένων χειρισμών στα εθνικά θέματα, υπό το ομιχλώδες τοπίο της οικονομικής καχεξίας».

Σχετικά με τις κινήσεις που κάνει τον τελευταίο καιρό στον χώρο της κεντροδεξιάς, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ σημείωσε ότι «λείπουν πολλές φωνές και μυαλά από την πιο κομβική ίσως Βουλή της χώρας».

Στην συνέχεια σχολιάζοντας την επίσκεψη του Τούρκου πρωθυπουργού Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ανέφερε μεταξύ άλλων: «Ο Τούρκος πρωθυπουργός κάθε δύο μήνες βρίσκεται στην Ελλάδα. Έρχεται να πάρει. Η κουβέντα που γίνεται είναι για την εκμετάλλευση του Αιγαίου.»

Επίσης ο Γ. Καρατζαφέρης καταδίκασε την επίθεση κατά του Αλέκου Αλαβάνου στον Άγιο Παντελεήμονα.


nooz.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!