tromaktiko: ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΔΗΜΟ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ

Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2010

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΔΗΜΟ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ



Κύριε Δήμαρχε, αλήθεια, εσείς ενημερώνεστε για τα τεκτενόμενα του πολιτιστικού κέντρου του Δήμου σας?
Θα σας εξηγήσω αμέσως τι εννοώ.Τα τελευταία 8 χρόνια παρακολουθώ το μάθημα ζωγραφικής ενηλίκων στο Δήμο. Και ενώ τα δίδακτρα έχουν ανέβει τα τελευταία 6 χρονια από 18 ευρώ το μήνα σε 30, τιμή αρκετά υψηλή για χρηματοδοτούμενο πρόγραμμα, παρόλαυτα οι υπηρεσίες πέφτουν. Να τι εννοώ: Μας ενημερώνουν ότι ξεκινησαν οι εγγραφές και μας πιέζουν να γραφτούμε γιατι εάν δεν μαζευτούμε 6 άτομα δεν συμπληρώνετε το τμήμα, λέει...Μαζευόμαστε 10 λοιπόν και αφού δεν χωράμε σε κάθε τάξη περισσότεροι από 6, δημιουργούνται 2 τμήματα. Σωστά? ΛΑΘΟΣ! Γιατι οτάν οι 4 καημένοι που δεν χωρούσαμε στο πρώτο τμήμα παρουσιαστηκαμε στο μάθημα στο δεύτερο τμήμα η κυρία Υπεύθυνη Διευθύντρια του τμήματος των Εικαστικών παραλίγο να μας διώξει με τις κλωτσιές. Ξέρετε μήπως τον λόγο? Όχι?Να σας τον πω εγώ. Γιατί, λέει, δεν μπορεί να δημιουργηθεί δεύτερο τμήμα αν δεν συμπληρωθούν ακόμα έξι άτομα. "Εμείς οι 4, της λέμε, δεν θα κάνουμε μάθημα?"-"Οχι, λέει, πρέπει να γραφτούν άλλοι 2."-" Μα εμείς πληρώσαμε εγγραφή 14 ευρώ και κάποιοι από εμάς τα δίδακτρα του μήνα!!"-"Εντάξει, καλά κάνατε, μας απαντάει, θα περιμένετε μέχρι να βρεθούν άλλοι 2!!"
Και αναρωτιέμαι κι εγώ Κύριε Δήμαρχε:
1)Καποιοι από εμάς παρόλο που είμαστε μαθητές τα τελευταία 8 χρόνια, θα μέναμε απέξω επειδή δεν βρέθηκαν 2 άτομα να γραφτούν μέχρι τα τέλη Σεπτεμβρίου ?
2)Με τι μούτρα η εν λόγω Κυρία, η οποία συν τοις άλλοις ήταν και αγενέστατη, θα μας πάρει τηλέφωνο κάπου στα μέσα της χρονιάς για να μας ζητήσει να κρεμαστούν τα έργα μας σε οποιαδήποτε εκδήλωση-φαμφάρα του Δήμου? Γιατί εμείς Κύριε Δήμαρχε αποφασίσαμε ότι θα απέχουμε από οποιαδήποτε πολιτιστική δραστηριότητα του Δήμου. Τέλος θα ήθελα ευχαριστήσω τους 2 συμμαθητες μας οι οποίοι όταν τους τηλεφωνήσαμε το Σάββατο το πρωί και τους εξηγήσαμε το περιστατικό έσπευσαν να γραφτούν, και έτσι μας επέτρεψε ο κλειδοκράτορας να κάνουμε μάθημα. Αλλιώς ακόμα απεξω θα ειμασταν!

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!