tromaktiko: Απάντηση στο «ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ??» - Σχετικά με την κάρτα πολίτη

Παρασκευή 8 Οκτωβρίου 2010

Απάντηση στο «ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ??» - Σχετικά με την κάρτα πολίτη



Ως άθεος σου το δηλώνω πως σε κανένα μέρος του μυαλού μου δεν θεωρώ την κάρτα πολίτη ως το «τελειωτικό σφράγισμα», απλούστατα γιατί θεωρώ τις γραφές που μας λες ότι εκπληρώνονται, παραμύθια της Χαλιμάς.

Μας έχουν φακελωμένους σε δεκάδες, να μη πω εκατοντάδες υπηρεσίες και θα έρθει ο όξω από εδώ τώρα με την κάρτα πολίτη; Χίλιες φορές να μου λέγανε πως θα με έχουν φακελωμένο σε ένα μόνο σημείο και να είχα μια και μόνο κάρτα, παρά να χρειάζεται περνάω εδώ εν ζωή τα βάσανα της κολάσεως από γκισέ σε γκισέ και από υπηρεσία σε υπηρεσία επειδή δεν μπορούν να συνεννοηθούν μεταξύ τους ή επειδή ο καθένας θέλει τους δικούς τους κωδικούς και κάρτες! Στην κόλαση σίγουρα πιο οργανωμένα θα είναι τα πράγματα :)

Και για το θέσω και από την άλλη πλευρά. Τι παραπάνω θα γίνει δηλαδή αν εκπληρωθούν οι γραφές; Θα σηκωθούν οι νεκροί και θα μας κυνηγάνε; Κάτι σαν την ταινία zombieland ένα πράμα; Εδώ τα βγάζουμε πέρα με τα zombie της βουλής, από τα άλλα θα φοβηθούμε; Χώρια που αν είναι να τιμωρήσει ο θεός τους αμαρτωλούς οι πρώτοι που θα είναι στη σειρά πρέπει να είναι οι άνθρωποι της σημερινής εκκλησίας που είναι και οι βασικοί ένοχοι που διώχνουν τον κόσμο από αυτήν.

Γραμματιζούμενοι άνθρωποι αντί να δείτε τα πραγματικά προβλήματα κάθεστε και αναλώνεστε εν έτη 2010 με ιστορίες για σατανάδες και γραφές αντί να κατανοήσετε πως μεθοδευμένα καταφέρανε να σας καταντήσουν να σκέφτεστε έτσι και να σας αποπροσανατολίζουν από τα πραγματικά – ουσιαστικά προβλήματα της νέας τάξης πραγμάτων και της οικονομικής χούντας που μας επιβάλουν … Ξυπνάτε επιτέλους!

Ένας άθεος απολιτίκ!

Απάντηση στο: http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2010/10/blog-post_3693.html
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!