tromaktiko: Απάντηση Μίχα για παράνομες προσλήψεις

Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2010

Απάντηση Μίχα για παράνομες προσλήψεις



«Επιλεκτική δημοσιογραφική έρευνα με κομματικά χαρακτηριστικά» χαρακτήρισε τη Δευτέρα μέσω του ΣΚΑΪ ο νομάρχης Πειραιώς...


 και υποψήφιος δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μίχας δημοσίευμα της εφημερίδας «Ελεύθερος Τύπος» που τον κατηγορεί για παράνομες προσλήψεις λίγες ημέρες πριν τις αυτοδιοικητικές εκλογές.

«Σε δεκάδες νομαρχίες και δήμους έγινε η ίδια διαδικασία μέσω ΑΣΕΠ. Έγιναν 67 προσλήψεις με οχτάμηνες συμβάσεις, είχαμε ζητήσει 170 άτομα, μας ενέκριναν 74 και προσελήφθηαν 67 γιατί οι υπόλοιποι δεν πληρούσαν τις προϋποθέσεις του ΑΣΕΠ» σημείωσε.

Ο νομάρχης δήλωσε ότι οι προσλήψεις γίνονται στις υπηρεσίες υγείας και πρόνοιας της νομαρχίας, και μετά οι συμβασιούχοι θα απολυθούν.

Ο κ. Μίχας επανέλαβε ότι οι προσλήψεις ήταν αίτημα της ΕΝΑΕ και προκηρύχθηκαν και από δήμαρχους και νομάρχες που πρόσκεινται στη ΝΔ.

«Έχω κατάλογο για προσλήψεις σε πάνω από 150 δήμους και 50 νομαρχίες» είπε.

Ο «Ελεύθερος Τύπος» αναφέρει ότι «προσλήψεις από το παράθυρο γίνονται στη νομαρχία Πειραιά, αν και τόσα έχουν ειπωθεί και γραφτεί για το πολύπαθο Ελληνικό Δημόσιο, μόλις λίγες ημέρες πριν από τις αυτοδιοικητικές εκλογές. Για τις 67 αυτές προσλήψεις υπάρχουν καταγγελίες μάλιστα ότι έγιναν με φωτογραφικές προκηρύξεις.» 




skai.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!