tromaktiko: Το σημερινό κουπόνι

Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2010

Το σημερινό κουπόνι



Ενδιαφέρον παρουσιάζει το πρόγραμμα της Τρίτης που απευθύνεται κυρίως σε διοργανώσεις Κυπέλλου και Λιγκ Καπ. Τα στηρίγματα δεν λείπουν και τα προσφέρουν κυρίως ορισμένα μεγάλα ονόματα όπως η Ρεάλ Μαδρίτης και η Μπαρτσελόνα, όμως στα ματς κυπέλλου οι κίνδυνοι για απρόοπτα είναι αυξημένοι.
 Διαβάστε αναλυτικά στο kingbet.gr


Οι φιλοξενούμενοι υπερέχουν στο Κύπελλο Ελλάδας  και θεωρητικά έχουν ένα ξεκάθαρο προβάδισμα για τη νίκη σε τρεις αγώνες. Πρόκειται για το διπλό του Αστέρα Τρίπολης στο 1.65, της Ξάνθης στο 1.60 και της Λάρισας στο 1.40. Αμφίρροπη η αναμέτρηση του ΟΦΗ με τον Ολυμπιακό Βόλου αφού και οι δύο ομάδες έχουν δυνατότητες για το καλύτερο αποτέλεσμα.

Στο γερμανικό Κύπελλο το μεγάλο ματς θα γίνει στο Μόναχο ανάμεσα στην Μπάγερν και την Βέρντερ Βρέμης με τους γηπεδούχους να είναι το φαβορί σε αποδόσεις από 1.80 ως 1.90. Υποχωρεί το διπλό της Χέρτα Βερολίνου στο 1.65, ενώ κινήθηκε πτωτικά και ο άσος της Κολωνίας στο 1.70 από το αρχικό 1.80. Πιέστηκε η Γκρόιτερ Φιρτ στο 2.30 και έγιναν κινήσεις υπέρ της φιλοξενούμενης Φράιμπουργκ στο 2.40. Φαβορί είναι και η ασταθής Σάλκε με το διπλό στο 1.55.

Μεγάλες πιέσεις ασκήθηκαν στον άσο της Χεράκλες που υποδέχεται την Μπρέντα με τον άσο να υποχωρεί και στο 2.10 σε αρκετές εταιρείες σε αγώνα για το πρωτάθλημα Ολλανδίας. Για την ίδια διοργάνωση η Ρόντα υποδέχεται την Ναϊμέγκεν με τον άσο να υποχωρεί στο 1.55.

Στο αγγλικό Λιγκ Καπ το μεγάλο φαβορί είναι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σε τιμές κοντά στο 1.30. Και στο 1.90 ανέβηκε η απόδοση της Γουίγκαν στο ματς με την Σουόνσι, ενώ ισχυρό φαβορί είναι και η Μπέρμιγχαμ που προσφέρεται στο 1.35. Κινήθηκε ανοδικά η τιμή της Γουέστ Μπρομ προς το 2.30 στο ματς με τη Λέστερ.

Στο γαλλικό Λιγκ Καπ τα φαβορί είναι η Βαλενσιέν και η Μονπελιέ, ενώ αμφίρροπη είναι η σύγκρουση της Μονακό με τη Λοριάν. Κινήθηκε ανοδικά η απόδοση της Σεντ Ετιέν στο ματς με την Μπορντό προς το 2.40. Σε αγώνα για το Κύπελλο Ιταλίας η Φιορεντίνα υποδέχεται την Εμπολι με τον άσο να υποχωρεί στο 1.45 από το αρχικό 1.50.

Η δυάδα της Ρεάλ Μαδρίτης με την Μπαρτσελόνα θα έχει πολλές προτιμήσεις αφού και οι δύο αντιμετωπίζουν αισθητά κατώτερους αντιπάλους. Η Ρεάλ προσφέρεται στο διαδίκτυο από 1.20 ως 1.25, ενώ το διπλό της Μπαρτσελόνα προσφέρεται κατά μέσο όρο στο 1.20.

http://www.kingbet.gr/
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!