tromaktiko: ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ Δεν ήμουν ρατσιστής. Έγινα

Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2010

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ Δεν ήμουν ρατσιστής. Έγινα



Καταρχήν περνώ το λόγο του συνέλληνα επειδή είμαι παθόν και πολύ οργισμένος και απαντώ εγώ εκμερους του χωρείς να πάρω την άδεια του στο http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2010/10/blog-post_4957.html.
Δεύτερων εξηγούμε για να μην παρεξηγούμε. ΑΓΑΠΩ την πατρίδα μου και την φυλή μου δεν σημαίνει θα κάνω όλους άλλους Σαπούνι ή υποχρεωτικά Ελληνες, σημάνει απλά και μόνο αγαπώ την πατρίδα μου, Αγνοώ παντελώς τους Άλλους γιατί ασχολούμαι με τα του οίκου μου.)

Όπα όπα όπα κανε λίγο κράτη μεγάλε γιατί μάλλον δεν σε δασκάλεψαν καλά, Άνθρωπος είναι και ο παιδεραστής, άνθρωπος είναι και ο κανίβαλος, άνθρωπος είναι και ο δολοφόνος, άνθρωπος επίσης είναι και ο έμπορος ναρκωτικών, όπως επίσης και ο λεπρός τι θα πει είναι άνθρωπος; Οι ΕΛΛΗΝΕΣ θέσπισαν πρώτοι τα ανθρώπινα δικαιώματα όπως επίσης και τους νόμους. Αυτός που νυμφεύετε 9χρονα κοριτσάκια και έχει σεξουαλική επαφή μαζί τους δεν θα γίνει άνθρωπος πότε, σοβαρολογείς τώρα θα σου αναλύσω το αυτονόητο. Εκτός από νομοταγείς πρέπει να είναι κάποιος! και ηθικός για να ανήκει στην κοινωνία των Ελλήνων.(Δεν λέω των ανθρώπων γιατί πως να το κάνουμε δεν είμαστε όλοι ακόμα πολιτισμένοι) Αυτοί για εμάς είναι βάρβαροιοι τα δε ήθη και έθιμά τους είναι παράδειγμα προς αποφυγήν. Αφού είμαστε ίσοι όπως λες πες μου ποια Ελληνίδα θα καταδεχθεί να γίνει μουσουλμάνα και να φοράει τσαντόρ και αν βάψει τα νύχια της (όπως διδάσκει η σαρία) θα πρέπει α της σπάσουν τα δάχτυλα ένα ένα για να ευχαριστηθεί ο θεός τους από την ασέβεια το κατώτερου πράγματος που λέγετε γυναίκα και είναι δούλη του ανδρός. Α αυτά δεν σε πειράζουν ε; κατά τα άλλα ! κόπτ εσαι για τα ανθρώπινα δικαιώματά! μήπως ρατσιστής είσαι τελικά εσύ όταν τα ΒΛΕΠΕΙΣ αυτά γύρο σου και ΑΔΙΑΦΟΡΕΙΣ;

Όλοι το έκαναν από ανάγκη; και επειδή αυτοί θέλουν να κάνουν την ανάγκη τους; τι; Εγώ ο νόμιμος απόγονος αυτών που το 40 σκοτώθηκαν υπερασπιζόμενοι της αξίες μας την πατρίδα μας τα ήθη τα έθιμα και το έθνος μας τώρα είμαι υποχρεωμένος να παραδώσω αξίες πατρίδα και να δώσω εθνική υπόσταση σε αυτούς τους άθλιους μισάνθρωπους που δεν φέρουν ούτε ένα στοιχείο πολιτισμού, ανθρωπιάς, συμπόνιας και όταν ρωτάν οι δάσκαλοι τα παιδάκια στα δωρεάν σχολειά από τον απλό τον εργαζόμενο προς αυτούς, σου λένε εμείς δεν είμαστε σαν εσάς και η θρησκεία μου, μου επιβάλει να πολεμάω πάντα στο πλευρό τον ομοθρήσκων η όταν τα παιδιά τους φτιάχνουν σελίδες στο Facebook με τίτλο: Γαμώ την Ελλάδα και καίνε την Ελληνική σημαία εσύ μου λες να τους αντιμετωπίζω ως ανθρώπους; Δηλαδή ρε φίλε πότε θα αντιδράσεις όταν θα μπει το δάχτυλο στον κώλο σου; τότε θα είναι αργά...


Είσαι βέβαιος ότι θα κάναμε όλοι οι ΕΛΛΗΝΕΣ το ίδιο; Κοίταξε να δεις εσύ τους βλέπεις αυτούς σαν ανθρώπους με ανθρωπινή συμπεριφορά όχι εγώ και ο κάθε Έλληνας.
Είναι λογικό εσύ και οι όμοιοί σου να θέλετε να ζείτει ανάμεσα με ομοίους σας που ήρθαν κυριολεκτικά από το πουθενά και εκδίδουν μάνες, αδερφές νυμφεύονται 9χρονα κοριτσάκια φοράνε τσαντόρ δεν κάνουν εμβόλια γιατί το απαγορεύει η θρησκεία τους λιθοβολούν γυναίκες που έχουν προγαμιαίες σχέσεις , και θεωρούν εχθρούς όλους τους άπιστους στον αλαχ και χρέος τους να μας κάνουν όλους μουσουλμάνους.

Οι ΕΛΛΗΝΕΣ αγαπητέ είναι οι πρώτοι στην ιστορία που από τα αρχαία χρόνια άρχισαν την μετανάστευση με σκοπό τον αποικισμό της γης. Πρόσεξε τον αποικισμό άδειας γης όχι το να πάνε σε ξένη χώρα ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΗΓΑΝ ΣΕ ΚΑΤΟΙΚΗΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ! ποτέ μα ποτέ δεν κάνανε πόλεμο να κλέψουν βαρβαρική γη από βάρβαρους πάντοτε ιδρύουν αποικίες από το 0 και μετά έρχονται οι βάρβαροι να τις κλέψουν, με αποκορύφωμα την μεγάλη ΕΛΛΑΔΑ με την ίδρυση των χιλίων πεντακοσίων και πλέων αποικιών που από εκεί και πέρα έχουμε πολέμους για την απελευθέρωση ελληνικών πόλεων από τους βαρβάρους.

θες και στα σύγχρονα χρόνια οι παππούδες μου που ήρθαν μετανάστες στην ΑΜΕΡΙΚΗ ξέρουν καλύτερά να σου πούνε τι θα πει ρατσισμός... ρατσισμός θα πει να σε αφήνουν να πεθάνεις από γρίπη, ρατσισμός θα πει να σου δίνουν άγονη γη να την κάνεις εύφορη και να στην κλέβουν δολοφονώντας σε και την οικογένεια σου, ρατσισμός θα πει να σου καίνε το σπίτι σου και άλλα πολλά τέτοια χαρούμενα που είναι παντελώς άγνωστα στους λαθρομετανάστες τσολιάδες μας τους φορτώσατε νταιλιδικα και μας γεμίζετε και τύψεις κιόλας εμ τους τρώμε στη μάπα εμ θα τα ακούμε  κιόλας λες και φταιμε εμεις για την καταντια τους και θα την πληρώσουμε όλοι μαζί! τους αχάριστους που τους περιθάλπτουμε με μητρική στοργή όπως κανένα άλλο κράτος στον κόσμο!

Η μονή διαφορά μας είναι ότι έτυχε μα γεννηθείς εδώ; το λες, λες και όταν ήταν να γεννηθείς ο θεός σε έβαλε να τραβήξεις κλήρο. καταρχήν για τις διαφορές σου γράφω παρακάτω δευτέρων τι λες ρε φίλε έτυχε; είναι θέμα τύχης ότι υπάρχει η Ελλάδα ότι υπάρχουμε μεις με τις χιλιάδων ετών παράδοση μας μας που τελικά πριν 200 χρόνια οικειοποιήθηκαν όλοι όσοι σήμερα θέλουν να λέγονται πολιτισμένοι; και τι κάνανε ανοίξανε μουσεία να βάλουν τα ελληνικά κλοπιμαία ως ένδειξη πολιτισμού(!) ΔΗΛΑΔΗ θες να μου πεις ή ότι εδώ είναι εμπάτε σκύλοι αλέστε τύπου π! ανσπερμίας Μειντ ιν γιουεσεϊ και ότι είμαστε το ίδιο με τους χτεσινούς ανθρωποφάγους και αιμομίκτες; στην τουρκοκρατία δύστυχος ξέρεις ποια ήταν η ποινή από τους Ελληνες για την άτυχη Ελληνίδα που θα βιασθεί από ΤΟΥΡΚΟ; δύστυχος θάνατος. Προσμίξεις ουδέποτε συντελέστηκαν από τους ΕΛΛΗΝΕΣ με αλλοδαπούς μόνο αλλοδαποί με ΕΛΛΗΝΕΣ με την βια και για να εξιγουμεθα μόνο και όταν ο σουλτάνος άρπαζε κοριτσάκια για το χαρέμι του είχαμε προσμίξεις και αυτές όχι στον εγχώριο πληθυσμό μιας που ο γιος του σουλτάνου ήταν βασιλικός γόνος και εντασ! σόταν στην τουρκική κοινωνία. ΤΩΡÎ! ‘ για το εδώπερα που λες να σε ενημερώσω ότι εδωπερα κατοικούν εδώ και 50.000 χρόνια τουλάχιστον (μια από της πολλές αποδείξεις είναι και το ότι είμαστε ο μόνος λαός στον κόσμο που θυμάται 3 κατακλυσμούς που και οι τρεις είναι επιστημονικά αποδεδειγμένοι ότι συνέβησαν και την ΕΠΟΧΗ και στο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ γεωγραφικό σημείο που περιγράφονται , του του Ογύγου, του Δαρδάνου και τελευταίου του ∆ευκαλίωνος με το κλαδί ελιάς και το περιστέρι που κλέψανε οι ΕΒΡΑΙΟΙ μιας που πότε δεν είχανε ελιές στο όρος ΑΡΑΡΑΤ...) οι ΕΛΛΗΝΕΣ και μόνο οι ΕΛΛΗΝΕΣ και κάνει! ς άλλος παρά ΕΛΛΗΝΕΣ και κλείνοντας αυτό το κεφαλαίο να συμπληρώσω για την ανωτερότητα της φυλής ότι και στον πόλεμο οι ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ στον εμφύλιο κάνανε 27 χρόνια για να κυριεύσουν την ΑΘΗΝΑ και ο Μέγας Αλέξανδρος διέλυσε την απειλή της παγκόσμιας αυτοκρατορίας των βάρβαρων εκ ΠΕΡΣΙΑΣ σε 3 χρόνια και στης μέρες μας επιβεβαιώνονται τα ίδια ΟΤΙ δηλαδή οι φτωχοί ΕΛΛΗΝΕΣ σε εξοπλισμό και πολεμοφόδια χάρη στην πολεμική αρετή της φυλής μας πολέμησαν με περισιο θάρρος κια αυταπάρνηση μπρος το θάνατο και δεν ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΑΝ της θέσης τους πετώντας χάμω τα όπλα και τρέχοντας αλλοπρόσαλλοι όπως οι Γάλοι και οι ΑΓΓΛΟΙ όταν πρώτο αντίκρισαν τα γερμανικά στρατεύματα. Έτσι έγραψαν το έπος του 40 επιβεβαιώνοντας τον Ξενοφώντα που είπε: γιατί μόνον οι ΕΛΛΗΝΕΣ δεν λογαριάζουν στην μάχη το μέγεθος του εχθρού, με χαρακτηριστικά σημεία το ότι μόνο η Ελλάς πολέμησε νικηφόρα ενάντια σε 4 ταυτόχρονα στρατούς Βουλγαρία Ιταλία Αλβανία και Γερμανία με ενδοξότερη μάχη την ΑΗΤΤΗΤΗ γραμμή μεταξά που συνέτριψε την υπερδύναμη γερμανική μηχανή.. και σήμερα μας κατάντησαν από περήφανο λαό να φοβόμαστε τα σκοπιά και την τουρκιά... Άρα το έτυχε πάει στους ΕΒΡΑΙΟΥΣ που για 3000 χρόνια τώρα δεν έχουν πατρίδα και ΓΕΝΝΙΟΥΝΤΑΙ οπού τύχη ΚΑΙ ΟΧΙ Για τους Ελληνες!

λες:Οπότε το λιγότερο που μπορουν να κανουν αυτοί οι ανθρωποι είναι να πουλάνε κινέζικα παράνομα προιόντα,να είναι ζητιάνοι και οι γυναίκες να στρέφονται στην πορνεία.

Αυτά φίλε μου δεν είναι σημάδια πολιτισμένου όντος αυτά είναι σημάδια αγροίκου.
Οι θείοι μου που ήρθαν Καναδά και είναι όλοι αποκαταστημένοι ξεκίνησαν μαζεύοντας σκουλήκια για δόλωμα και λέει ο μπάρμπας μου αυτά τα σκουλήκια τα σέβομαι περισσότερο από κάθε τι ΓΙΑΤΙ μου έδωσαν ψωμί να φάω όταν δεν είχα μου έφτιαξαν σπίτι και τάισαν τα παιδιά μου! Όλοι χεράκια και ποδαράκια έχουμε αλλά δεν είμαστε όλοι το ίδιο όπως βλέπεις.
Έχεις δει πολλούς ΕΛΛΗΝΕΣ μετανάστες να κοιμούνται σε κούτες; μήπως έχεις ακούσει για πρεζέμπορους ΕΛΛΗΝΕΣ μετανάστες η για γκέτο ελληνικά που δεν πατάει άνθρωπος, ξέρεις πολλές πουτάνες έλληνιδες, για πήγαινέ έξω και βρες μου μια στριπτιτζου η μια πουτανα Ελληνίδα να κάνει πιατασα στα φανάρια, η βρες μου έναν Ελληνα κάπου στον κόσμο να καθαρίζει τζάμια στα φανάρια ή βρες μου καπου που να ζούνε στοιβαγμένοι 15 ΕΛΛΗΝΕΣ σε ένα δωμάτιο. Των Ελληνα ξέρεις που θα τον βρεις; κύριο σε σαλόνια ιδιοκτήτη επιχειρήσεων η επιστήμονα.

λες:Επίσης ζούμε σε ελεύθερο δημοκρατικό κράτος όπου ο καθένας μπορεί να ακούει ότι μουσική θέλει,να πιστεύει σε όποια θρησκεία θέλει,να πίνει μπύρα όποτε θέλει χωρίς να σε ρωτήσει κανείς.

Καταρχήν είμαι αντιδημοκρατικός γιατί αγαπώ την πατρίδα και την φυλή μου. Στην Δημοκρατία οι 5 πάντα θα έχουν δίκιο γιατί είναι ΠΕΝΤΕ και οι 3 πάντα θα έχουν ΑΔΙΚΟ γιατί είναι τρεις, μόνο αυτό ΚΑΤΑΡΡΙΠΤΕΙ τον ορθολογισμό που μας διαφέρει από τα ζώα. η δημοκρατία είναι οχλοκρατία. Παρολλα αυτά ακόμα και στην οχλοκρατία αυτά μπορείς να τα κάνεις υπό ορισμένες προϋποθέσεις π.χ. δεν ενοχλείς τους γειτόνους σου έχεις δει ποτέ λαθρομετανάστη να υπολογίζει τους Ελληνες; στα φανάρια μόνο φάπες δεν μας ρίχνουν τελευταία αν δεν πάρουν λεφτά, για ρτά και καμιά γυναικά. Και όσο αφορά την θρησκεία αν εγώ είμαι σατανιστής, μουσουλμάνος η ιεχωβας τι γίνετε; ΕΙΜΑΙ και εγώ άνθρωπος βρε αδερφέ άσχετα αν όχι μόνο δεν προσφέρω τίποτα αλλά ζημιώνω και οικονομικά το κράτος. οι σατανιστε κάνουν τα γνωστά έκτροπα οι μουσουλμάνοι πάνε με τους εχθρούς μας και ι ιεχωβάδες οι χαραμοφάηδες δεν πιάνουν όπλο.Λογικό... Πρέπει να ρωτήσεις της προϋποθέσεις να ΜΠΟΡΕΣΕΙΣ να υπάρχεις ως κάτι στον ΚΑΝΑΔΑ, τουρίστας, επισκέπτης, φοιτητής, αν δεν έχεις πανεπιστημιακή μόρφωση μόνο αν έχεις 300.000+ Ευρώ περιουσιακά στοιχειά στην πατρίδα που σου δίνουν την ευκαιρία να σε ελέγξουν για να δουν αν τους κάνεις η όχι για να πάρεις δικαιώματα...

λες:Δηλαδή αν τα έκανε αυτά καποιος έλληνας(που τα κάνει όλος ο κόσμος) δεν θα σε πείραζε? όλος ο κόσμος μπορεί να τα κάνει και τα κάνει εδώ και χιλιάδες χρονιά τώρα γιαυτό και τους αποκαλούμε βάρβαρους. Οι ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΤΕ δεν τα κάνανε έως τώρα χάρη σε κάτι προοδευτικούς με την όπισθεν σαν του λόγου σου που δεν ξέρουν που παν τα τέσσερα! και αν υπάρχουν σήμερα μερικοί ξεπεσμένοι αυτούς αυτόματος τους απορρίπτει η κοινωνία η κοινωνία ως φυσικό επακόλουθο όσο σκληρό και αν ακούγετε και είναι δύσκολο να επανενταχθούν, αποτελούν τραγικές εξαιρ! έσεις στον κανόνα και όχι ο κανόνας.

λες:Θα σου πω επίσης ότι αυτοί οι άνθρωποι μένουν σε ένα διαμέρισμα 10-15 άτομα για τον πολύ απλό λόγο ότι δεν έχουν λεφτά για να έχει ο καθένας το δικό του...

Οχι η αλήθεια είναι ότι ομοεθνής τους, εκμεταλλεύονται την δουλικότητα τους και τους ΣΤΟΙΒΑΖΟΥΝ σε αυτά τα διαμερίσματα και τους υποχρεώνουν να τους δίνουν και τα δεδουλευμένα με χίλιες δυο απειλές και αυτοί ζουν σαν πασάδες. καλά τα λέει ο Ευριπίδης: Ιφιγένεια η εν Αυλίδι (Ελένη 276) Η υπεροχή των Ελλήνων έναντι των βάρβαρων, οι οποίοι συν τοις άλλοις, όλοι είναι ουσιαστικός δούλοι, πλην ενός, του βασιλέως των. <<ΤΑ ΒΑΡΒΑΡΩΝ ΓΑΡ ΔΟΥΛΑ ΠΑΝΤΑ ΠΛΗΝ ΕΝΟΣ>>

λες:Το θέμα όμως είναι αν έχεις κάνει κάτι εσύ(γενικά αναφέρομαι) για να αλλάξεις αυτήν την κατάσταση.

Επιτελούς είπες και κάτι λογικό αυτό είναι το πρόβλημα ότι δεν μπορώ να κάνω τίποτα μόνος μου θέλω και την βοήθεια σου, τώρα τους ανέχομαι μέχρι να μην πάει άλλο και να πάρω τον νόμο στα χεριά μου διότι κάτι φωστήρες που μένουν σε ΒΟΥΛΑ βουλιαγμένη Κηφισιά τους υποθάλπτουν εις βάρος μας.

λες:Λες συνέχεια ότι φταίνε αυτοί που μας εξουσιάζουν και όντως έτσι είναι,αλλά εσύ παρόλο που τους κράζεις συνεχίζεις να τους ψηφίζεις έχοντας ως αποτέλεσμα η κατάσταση να παραμένει η ίδια και εσύ να συνεχίζεις να στρέφεσαι εναντίον των αλλοδαπών.

Κοίταξε να δεις θα χαρώ πολύ αν ανοίξουν ελληνικά σχολειά στην Ελλάδα και απαγορευθεί η τηλεόραση. η εκπαίδευση του μέσου ΕΛΛΗΝΑ είναι Χόλιγουντ, τι περιμένεις ο αφελληνισμός καλά κρατεί και η πλύση εγκεφάλου από τα μμε πάει σύννεφο. Μια πράξη χάους αρκεί να φέρει το χάος εδώ έχουμε επί 30 συναπτά έτη αλλεπαλλήλως χαοτικές πράξεις. Δώσε μου και έμενα την εξουσία του Ισραήλ για ένα μονάχα χρόνο να δούμε μετά, θα υπάρχει στον χάρτη του κόσμου κράτος που λέγετε ΙΣΡΑΗΛ; τώρα πως υπάρχουμε εμείς ακόμα; αυτό ένας θεός το ξέρει...

λες:Η μόνη λύση είναι να βγούνε όλοι στους δρόμους εναντίον αυτών που μας εξουσιάζουν.Όσο για το ότι έγινες ρατσιστής θα σου πω ότι έγινες για λάθος λόγο(αν και δεν πιστεύω πως υπάρχει λόγος).

Είδες βρε κουτό που στο βάθος βάθος συμφωνούμε; τώρα για το ότι είμαι ρατσιστής, ποιος ο λόγος και αν υπαρχή λόγος δεν σου επιτρέπω να μου πεις εσύ, είναι δικό μου πρόβλημα. εσένα πάντως θα σου πω τα έξεις:
Όταν ο Ίππαρχος κιο Αρίσταρχος καθάριζαν την απόκλιση του άξονος της γης, κατά την περιφορά της και χαρτογραφούν το στερέωμα,
ΟΤαν ο Ευκλείδης κι ο Αρχιμήδης Βρίσκανε το εμβαδόν το περικλειομενο υπό ελικοειδούς καμπής και δι ολοκληρωτικών λογισμών ησχολουντο με τον τετραγωνισμό της παραβολής,
Οταν ο Αριστοτέλης και ο Πλάτων ολοκλήρωναν την λογική ως επιστήμη, που έκτοτε ουδέν προσετέθη και ανέλυσαν όλες της μορφές της πολίτικης,
Όταν ο Ηρόδοτος και ο Θουκυδίδης διετύπωσαν τους νόμους της ιστοριογραφίας και περιέγραψαν επιστημονικός τις πράξεις των ανθρώπων,
Όταν π Ιπποκράτης κι ο Πραξαγόρας Έθεταν τις βάσεις της παθολογίας και της ανατομίας,
Οταν ο Αναξίμανδρος κι ο Θεόφραστος διετύπωναν την θεωρία της εξελίξεως των ειδών και την φυτοπαθολογία,
Όταν ο Ξενοφάνεις και ο Ηράκλητος ανέλυαν το θείο και παρουσίαζαν την εναλλαγή της ύλης,
Όταν ο Ζήνων και ο Πρωταγόρας ανέλυαν τον λόγο και δημιούργησαν εκ του μηδενός την γραμματική ως επιστήμη ,
Όταν ο Δημόκριτος και ο Λεύκιππος ανακοίνωσαν την κίνηση των ατόμων και επεξήγησαν την βαρύτητα,
Όταν ο Αναξαγόρας και ο ΕΜΠΕΔΟΚΛΗΣ υποστήριξαν το επ άπειρο διαιρετό της ύλης και την ιδιότητα αμοιβαίας έλξεως των ατόμων,
Οταν ο Πυθαγόρας και ο Φιλόλαος επίλυαν το πρόβλημα της κατασκευής επί δοθείσης ευθείας, υπό ορισμένη γωνιά. παραλληλογράμμου ίσου προς δοθέν τρίγωνον και ανέλυσαν τα ασύμμετρα μεγέθη,
Όταν ο Ίππασος και ο Ιπποκράτης ο Χίος έγραψαν εις σφιαραν δωδεκαεδρων και ο Αρχύτας τετραγώνιζαν τον κύκλο και κατασκεύασαν ιπτάμενες μηχανές,
Οταν ο Εύδοξος και ο Σπεύσιππος ανέπτυξαν την περί αναλογίων θεωρία και την χρησιμοποιούν προς λύση φιλοσοφικών προβλημάτων,
Όταν ο Απολλώνιος και ο Λεωδάμας ασχολήθηκαν με της ανωμαλίες της κινήσεως του ηλίου και την θεωρία της διερευνήσεως,
Όταν ο Σέλευκος και ο Ερατοσθένης ερμήνευσαν ορθός την παλίρροια και κατασκεύασαν γεωγραφικούς χάρτες,
Όταν ο Μέλαγρους και ο Μαχάων θεράπευσαν την υστερία και ίδρυσαν πλέον των 300 νοσοκομείων,
όταν ο Είρων ο Αλεξανδρεύς κατασκεύαζε αυτοματισμούς και την πρώτη ατμομηχανή το 150 π.χ.
Σταματάω εδώ με τα όταν, μπορώ να σου αναφέρω χιλιάδες.
Όταν προσέφερε αυτά η πατρίδα μου και το έθνος μου στους άλλους δεν τους είχε καμιά υποχρέωση ίσα ίσα ήταν και εχθροί μας , όλοι οι άλλοι μαζί προσέφεραν τίποτα υιοθέτησαν τίποτα και κάνανε 0 πρόοδο σε όλους τους τομείς ανεξαίρετος.
Και ότι βρίσκονται στην χωρά μου πολύ τους είναι πραγματικά δεν βρίσκω λόγο γιατί να τους ανέχομαι πότε δεν προσέφεραν το παραμικρό σε έμενα ενώ εγώ τους προσφέρω τα πάντα μέχρι και άσυλο και το ευχαριστώ είναι αυτό;

λες:Μπορεί να υπάρξει ένας κόσμος όπου θα μπορείς να είσαι γείτονας με έναν Αλβανό και έναν Πακιστανό χωρίς προβλήματα.

Οι Αλβανοί διεκδικούν εδάφη της Ελλάδος και διδάσκουν στα σχολειά τους ότι έχουμε κατεχόμενη αλβανική γη. Σοβαρά ρε φίλε πες μου Μια πολυπολιτισμική αυτοκρατορία που άντεξε στον χρόνο μια μόνο! δεν σου κόβει καθόλου πάρε παραδείγματα από το παρελθόν η ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ βλάπτει όποτε δοκιμαστικέ απέτυχε παταγωδώς, βλέπε ρωμαϊκή αυτοκρατορία, ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΣΟΒΙΕΤΙΚΗ ένωση Γ Ραιχ, ο θεουλης έφτιαξε τον ΚΙΝΕΖΟ ΚΙΤΡΙΝΟ και τον έβαλε στην ΑΣΙΑ τον ΑΦΡΙΚΑΝΟ ΜΑΥΡΟ και τον έβαλε στην ΑΦΡΙΚΗ και τον ΕΛΛΗΝΑ ΛΕΥΚΟ και τον ΕΒΑΛΕ στην ΕΛΛΑΔΑ. Ο ζουλου δε! ν έφτιαξε πότε πολιτισμό και δεν θα φτιάξει ποτέ δες ΑΜΕΡΙΚΗ τι κάνουν οι μαύροι. οι ΚΙΝΕΖΟΙ δεν φτιάξανε ποτέ τίποτα δικό του όλα τα κλέψανε από άλλους ακομα και την ιατρική στον μύθο τους τους την έφερε ο λευκός θεός του φωτός από την δύση,κτλ..

Εδώ είναι Ελλάδα έχουμε νόμους πολιτισμό ήθη και έθιμα που άμα δεν τα σέβεσαι είσαι ανεπιθύμητος απλά τα πράγματα και λογικότατα αν δεν σου αρέσει πήγαινε εσύ στο ΠΑΚΙΣΤΑΝ η την ΑΛΒΑΝΙΑ να ζήσεις το πολυπολιτισμικό σου όνειρο πολιτισμένα και άσε μας εμάς εδώ τους απολίτιστους...

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!