tromaktiko: Σε καλό δρόμο ο Τόμιτς

Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2010

Σε καλό δρόμο ο Τόμιτς



Ο Μίλαν Τόμιτς θεωρεί πως ο Ολυμπιακός  είναι σε πολύ καλό δρόμο και θα μπει δυνατά στη σεζόν που ξεκινάει σε λίγες μέρες. Ο γενικός αρχηγός των «ερυθρολεύκων» τόνισε πως παίρνει συνεχώς πράγματα από τον Ιβκοβιτς.

Αναλυτικά η συνέντευξη του στον NovaΣπορ FM 94,6:

Ποιες είναι οι εντυπώσεις σου από την πορεία της προετοιμασίας;

«Το σημαντικό είναι πως ως εδώ η προετοιμασία πήγε καλά. Αν εξαιρέσουμε κάποια μικροπροβλήματα τραυματισμών που έχει η κάθε ομάδα, όλα τα παιδιά είναι καλά στην υγεία τους. Όσον αφορά το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, πήγαμε στην Τουρκία και δώσαμε πέντε φιλικά με ομάδες που σίγουρα δεν ήταν επιπέδου Ευρωλίγκας, μας έδωσαν όμως ρυθμό για να ξεκινήσουμε και να είμαστε έτοιμοι για το ματς του κυπέλλου, αλλά και αυτά του πρωταθλήματος και της Ευρώπης που πλησιάζουν. Είμαστε σε πολύ καλό δρόμο για να μπούμε δυνατά στη νέα σεζόν».

Η επιστροφή του Ντούσαν Ίβκοβιτς στον πάγκο πόσο μπορεί να βοηθήσει εσένα και κατ’ επέκταση και όλη την ομάδα;

«Με τον κόουτς Ίβκοβιτς είχα τα καλύτερα μπασκετικά χρόνια μου σαν παίκτης και από τη στιγμή που ήρθε ένιωσα και ψυχικά αλλά και σωματικά πως έπαιζα το καλύτερο μπάσκετ. Δεν έχω πρόθεση να μειώσω τη δουλειά ή την αξία των υπολοίπων προπονητών μου, ούτε βεβαίως του κ. Ιωαννίδη, αλλά θεωρώ πως ανέβαινα αγωνιστικά επίπεδα όταν είχα κόουτς τον κ. Ίβκοβιτς. Αλλά και τώρα που κάθομαι δίπλα του παίρνω συνεχώς πράγματα. Πιστεύω πως είναι όνειρο κάθε προπονητή, αλλά και κάθε ανθρώπου του μπάσκετ, να κάθεται δίπλα του και να δει τι προσφέρει ο κόουτς».

Έχει ο Μίλος Τεόντοσιτς τα εχέγγυα να γίνει ο επόμενος ηγέτης του Ολυμπιακού και να του μοιάσει;

«Έχω ακούσει και εγώ αυτή τη σύγκριση. Είναι λάθος να συγκρίνεις δύο ανθρώπους τόσο αγωνιστικά, όσο και από πλευράς χαρακτήρα. Εγώ αυτά που προσέφερα, τα προσέφερα προσπαθώντας το καλύτερο για τον Ολυμπιακό σαν επαγγελματίας. Μπορεί κάποια πράγματα να ταιριάζουν στο αγωνιστικό στιλ του καθενός, αλλά πιστεύω πως ο κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός και ο κάθε παίκτης είναι διαφορετικός. Ο Μίλος είναι σε πολύ καλό δρόμο και μακάρι να κατακτήσει πάρα πολλά τρόπαια και πολλά μετάλλια που τον περιμένουν στην πορεία της καριέρας του. Ας αφήσουμε όμως τις συγκρίσεις».

Το μήνυμα στον κόσμο του Ολυμπιακού με αφορμή και την τιμωρία των έξι αγωνιστικών:

«Δεν μπαίνω στη διαδικασία να πω ποιου λάθος είναι, αν είναι του κόσμου ή της αστυνομίας. Το θέμα είναι ότι τιμωρηθήκαμε. Οι φίλαθλοί μας θα πρέπει να έρχονται στο γήπεδο για το θέαμα, για να ευχαριστηθούν παιχνίδι. Θα πρέπει να μπορεί να έρθει η οικογένεια με τα παιδάκια, τα οποία θα μάθουν να μεγαλώνουν με την μπάλα και να μην στερούνται να μπορούν να δουν από κοντά τα ινδάλματά τους που βλέπουν από τις τηλεοράσεις».
http://www.gazzetta.gr/
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!