tromaktiko: Πετροδόλαρα και ο Βοτανικός

Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2010

Πετροδόλαρα και ο Βοτανικός



Έντονες είναι οι φήμες που κυκλοφορούν και διαρρέει από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός ότι ενδέχεται να μπουν κεφάλαια από το Κατάρ ή τη Σαουδική Αραβία εάν δεν μπουν μέσα άλλοι Έλληνες επενδυτές.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Γάτα», οι επαφές του Ανδρέα Βγενόπουλου με Έλληνες επιχειρηματίες δεν βρίσκονται σε καλό δρόμο, με αποτέλεσμα ο mister Marfin να κοιτάει να εκμεταλλευτεί τις γνωριμίες και τα επαγγελματικά «πάρε-δώσε» με τους  Άραβες, ώστε να βρεθούν τα απαραίτητα… πετροδόλαρα και έτσι να μπορέσει να εξαγοράσει το μεγαλύτερο ποσοστό των μετοχών και να πάρει τη θέση του Τζίγκερ.

Όχι ότι ο Γιάννης Βαρδινογιάννης θα αποχωρήσει τελείως. Για την ακρίβεια, θα κρατήσει το 29% των μετοχών. Αλλά κι έτσι θα είναι σαν να μην υπάρχει, αφού το κουμάντο μετά θα το κάνει ο Βγενόπουλος ως μεγαλομέτοχος και φυσικά το δεξί του χέρι. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Νικόλας Πατέρας.

Σημαντικό ρόλο στα παραπάνω αναμένεται να παίξει και το θέμα που προέκυψε χτες μεταξύ ΓΗΠΕΛ και Δήμου Αθηναίων.  Όσο δεν υπάρχουν νεώτερες και οριστικές κατευθύνσεις με το θέμα του Βοτανικού, τα υπόλοιπα πάνε αναγκαστικά σε δεύτερη μοίρα. Μόλις ξεκαθαριστεί η πορεία με το θέμα του γηπέδου (αν θα γίνει και πού), τότε όλα θα πάρουν το δρόμο τους πολύ γρήγορα. Και αυτό το τελευταίο καλό είναι να το σημειώσετε…
http://www.gazzetta.gr/
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!