tromaktiko: ΕΠΑΛ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ - Μάθημα σε εργοτάξιο

Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2010

ΕΠΑΛ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ - Μάθημα σε εργοτάξιο



Σε συνθήκες εργοταξίου καλούνται να κάνουν σχολείο οι μαθητές του ΕΠΑΛ καθώς οι εργασίες επισκευής της νότιας πτέρυγας διεξάγονται παράλληλα με τη σχολική χρονιά. Την... προσευχή τους κάνουν καθηγητές και γονείς για να μην γίνει κάποιο ατύχημα.


Άργησαν να “ξυπνήσουν” Νομαρχία και Δήμος και οι εργασίες επισκευής στο ΕΠΑΛ γίνονται παράλληλα με τα μαθήματα. Αυτό εγκυμονεί σοβαρούς κινδύνους για τους μαθητές καθώς κάνουν σχολείο μέσα σε.. εργοτάξιο. Όπως ενημερώνει η διεύθυνση του σχολείου τις αρμόδιες υπηρεσίες της νομαρχίας, “στη φωτογραφία φαίνονται οι εργασίες που εκτελεί ο εργολάβος στην νότια πτέρυγα του κτιρίου των αιθουσών διδασκαλίας του ΕΠΑΛ Ναυπάκτου, όπου φαίνεται ολοκάθαρα, ότι δεν έχει λάβει καμιά μέριμνα για την προστασία των μαθητών, καθώς λόγω έλλειψης αιθουσών χρησιμοποιείται το ισόγειο του εν λόγω κτιρίου”.
Παρά την όχληση όμως αυτή, μέχρι σήμερα δεν έχουν ληφθεί κάποια μέτρα προστασίας και γονείς και καθηγητές το μόνο που μπορούν να κάνουν είναι την... προσευχή τους ώστε να μην υπάρξει κάποιο ατύχημα...<

Πηγή: Εφημερίδα Ναυπακτία
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!