tromaktiko: ΤΝΤ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2010

ΤΝΤ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ



Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2010 και ώρα 12.30 … καλώ την ΤΝΤ στο 210-8905868 για να ζητήσω να παραλάβουν ένα δέμα από Αθήνα για να σταλεί την άλλη μέρα Σάββατο 2/10 στη Πάτρα.
Αφού ρώτησα αν είναι εφικτό και απάντησαν θετικά, ήρθαν και το παρέλαβαν μετά από μια ώρα. Το παιδί της ΤΝΤ σημείωσε πως το δέμα μου θα είναι Special Express, πλήρωσα 55 Ευρώ και με διαβεβαίωσαν πως την επομένη το πρωί το δέμα θα παραδοθεί.

Σάββατο 2/10/2010 και ώρα 1.30 το μεσημέρι. Το δέμα μου αγνοείται. Τηλεφωνώ στην ΤΝΤ και μου απαντάει μια κοπέλα πως θα το ψάξει και θα με καλέσει πίσω. Περίμενα…περίμενα τίποτα. Ξανακαλώ και μου λέει η ίδια κοπέλα πως χάλασε το αυτοκίνητο της ΤΝΤ και ότι το δέμα μου θα φτάσει το απόγευμα στη Πάτρα.

Δεύτερα 4/10 πρωί. Το δέμα αγνοείται ακόμα….τηλεφωνώ στον αντιπρόσωπο της ΤΝΤ στη Πάτρα νωρίς το μεσημέρι και με ενημερώνει πως το δέμα μου μόλις έφτασε στα γραφεία τους. Καλώ πάλι την ΤΝΤ στην Αθήνα να ζητήσω εξηγήσεις για την καθυστέρηση. Όχι μόνο συγνώμη δε ζήτησαν αλλά δεν με ενημέρωσαν καν πως το δέμα αν το έστελνα με απλό τρόπο όπως και πήγε την Δευτέρα το μεσημέρι αντί για Σάββατο πρωί θα μου κόστιζε 13 Ευρώ και όχι 55 που πλήρωσα και εκτός από το οικονομικό θέμα εκτέθηκα απίστευτα στον παραλήπτη του δέματος. Την ίδια μέρα λοιπόν ξεκινάω την διαδικασία επιστροφής χρημάτων 42 Ευρώ. Μέχρι σήμερα λοιπόν 18/10 ενώ μου έχουν ζητήσει και αριθμό λογαριασμού τραπέζης για να καταθέσουν τα λεφτά…και αφού με πάνε από μέρα σε μέρα και από Δευτέρα σε Παρασκευή, τα χρήματα δεν μου έχουν επιστραφεί.

Τα συμπεράσματα δικά σας !

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!