tromaktiko: ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗ ΛΕΣΧΗ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ.

Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2010

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗ ΛΕΣΧΗ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ.



Θα ήθελα να ρωτήσω ,υπο ποία ιδιότητα ,γράφει αυτά ο συγκεκριμένος κύριος και για ποιο λόγο είναι προκλητικά εμπαθής και ειρωνεύετε τους σπουδαστές;;;  Και να έχει κάποιο δίκιο το χάνει, ενώ με το τρόπο που εκφράζετε προκάλει εκνευρισμό.
Και επειδή παραλογίζεστε , ποιος ζήτησε αστακομακαρονάδες και φιλέτα;;; Απλά, κάποια φαγητά με τον τρόπο που μαγειρεύτηκαν δεν τρωγόντουσαν με τίποτα, και απόδειξη ότι τις συγκεκριμένες μέρες, που είχε μακαρόνια με τόνο ή φάβα ή ρεβίθια, το φαγητό με το που το δοκίμασαν, το παράτησαν και οι σπουδαστές και οι καθηγητές!! Το θέμα της μετακίνησης στο λόφο ,λογικό είναι να δυσκόλεψε κάποιους σπουδαστές που έχουν νοικιάσει σπίτια μέσα στο κέντρο ,αλλά και πάλι μιλάτε με άσχημο τρόπο για (ξενύχτια ,μάσες και ξάπλες).Για να μην αναφέρουμε πόσα χιλιόμετρα μακριά, βρίσκονται τα ακίνητα που νοικιάζει το πανεπιστήμιο για δωρεάν στέγαση, και απο τι ώρα πρέπει να ξυπνάνε οι φοιτητές που μένουν εκεί, για να βρίσκονται στην ώρα τους στη σχολή. Αντί να ζητάτε απο τα παιδιά να ξεκινούν απο τις 7:00, ενώ έχουν μάθημα στις 9:00, θα έπρεπε να τα βάλετε με το Κ.Τ.Ε.Λ και να απαιτήσετε τα δρομολόγια να είναι συχνότερα.
Για το ότι δεν υπάρχουν λεφτά , κύριε μου ,δεν ευθύνεται κανένα απο αυτά τα παιδιά, φταίει το Ελληνικό Κράτος και τα χάλια του , που θα έπρεπε πριν απο οτιδήποτε άλλο να παρέχει τα πάντα στο τομέα της παιδείας ,γιατί απο 'κει ξεκίνουν όλα.
Ξεσπάστε λοιπόν ,εκεί που πρέπει και όχι στους φοιτητές...
Ευχαριστώ !!
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!