tromaktiko: ΠΕΡΙ ΚΑΠΝΙΣΜΑΤΟΣ

Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2010

ΠΕΡΙ ΚΑΠΝΙΣΜΑΤΟΣ



Καλημέρα σας. Πραγματικά τις τελευταίες μέρες διαβάζω συνέχεια για την μη εφαρμογή του νόμου περί καπνίσματος και ειλικρινά έχω αρχίσει και τα βαριέμαι. Δεν διαφωνώ καθόλου με τον νόμο και πραγματικά χαίρομαι που “εφαρμόστηκε” επιτέλους και στην χώρα μας. Αλλά πλέων έχουν αρχίσει και μου γεννιούνται κάποιες απορίες που πραγματικά θα ήθελα να της εκφράσω. Τόσα χρόνια δεν βγαίνατε καθόλου σε μαγαζιά και καθόσασταν σπίτι?
 Υπήρχαν μαγαζιά τότε για μη καπνιστές??? Εάν ναι που????? Τότε ο καπνός από το τσιγάρο δεν μύριζε τσιγαρίλα??? Εάν όχι!!!! τι γεύση και τι μυρωδιά είχε τότε????? Εάν όλοι αυτοί που φωνάζουν για την μη εφαρμογή του νόμου πήγαιναν σε ένα μαγαζί κάποιου στενού τους φίλου ή συγγενή θα τον είχαν καταγγείλει εάν δεν εφάρμοζε τον νόμο???? Η απάντηση εδώ την ξέρω και είναι ΟΧΙ δεν θα το έκαναν ποτέ (πολύ εδώ θα πείτε ΝΑΙ αλλά κανέναν δεν πιστεύω και είμαι 100% σίγουρος γιαυτό που λέω). Γιατί ο ΕΛΛΗΝΑΣ είναι στο αίμα του να γκρινιάζει και να διαμαρτύρεται αλλά πάντα να μένε! ι στην ανωνυμία και να καλύπτει όσ! ους Î �γαπά. Αυτό που αντιλαμβάνομαι είναι ότι ο ρατσισμός καλά κρατεί στην Ελλάδα και πραγματικά με κάνει να ντρέπομαι. Εάν όμως δεν είμαστε αντικειμενικοί και δεν ζητούμε να εφαρμοστεί ο νόμος ανεξαρτήτου συμφερόντων τότε δεν κάνουμε καμία πρόοδο και δεν θα μπορούσαμε να έχουμε άλλους πολιτικούς από αυτούς που έχουμε.
Εντέλει πραγματικά στον ΕΛΛΗΝΑ δεν πρέπει να δίνεις δικαιώματα ούτε και εξουσία γιατί αμέσως θα βγάλει όλων τον κομπλεξισμό του στην επιφάνεια.

Υ.Γ. Τέλος θα ήθελα να αναφέρω ότι το Σάββατο το Βράδυ πήγα στον Ιστιοπλοϊκό όμιλο στον Λαιμό στο καβούρι (απέναντι από το Ξενοδοχείο Αστέρα) και πραγματικά εκεί εφαρμόζεται ο νόμος 100% και είναι προς τιμήν τους. Οπότε όσοι θέλετε να φάτε χωρίς τσιγαρίλα ας πάτε και εκεί. Εγώ απλά το αναφέρω γιατί εδώ όλοι σας γράφεται για την μη εφαρμογή του νόμου και ελάχιστοι για το αντίθετο.
 
ANAΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!