tromaktiko: Απάντηση στο: Ιδιαίτερα μαθήματα καθηγητων ΔΗΜΟΣΙΟΥ

Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2010

Απάντηση στο: Ιδιαίτερα μαθήματα καθηγητων ΔΗΜΟΣΙΟΥ



Δεν είμαι καθηγητής δημοσίου, είμαι "ιδιαιτεράς" (μαθήματος θετικής κατεύθυνσης) έχω πείρα, ξέρω ότι κάνω πολύ καλά τη δουλειά μου, έχω μεταπτυχιακό, κόβω πάντα αποδείξεις, χρεώνω 15 ευρώ την ώρα γνωρίζοντας ότι ακόμα και αυτά είναι πολλά για να τα δώσει ένας γονιός και δεν αναλαμβάνω μόνο καλούς μαθητές που κάνουν αρκετοί συνάδελφοι μου.

Είναι εύκολο να κάνεις καλό όνομα αν αναλαμβάνεις μαθητές του 20, δοκίμασε να πας στο 17 κάποιον που τον πήρες στο 12 όμως, τέλος δεν κάνω πάνω από 2 το πολύ 3 ώρες μάθημα την εβδομάδα σε ένα παιδί γιατί απλά δεν έχει νόημα αν δεν διαβάσει μόνο του. Η δουλειά μου είναι να τα μάθω να διαβάζουν και να αγαπούν το μάθημα, γιαυτό με πληρώνομαι. Ξέρετε τι λένε όταν λέω 15 ευρώ; Θα σας ενημερώσουμε...δεν ενημερώνουν ποτέ, τους φαίνονται λίγα, άρα δεν θα είναι καλός λένε. Δεν είναι ρούχο για να πεις ότι πληρώνεις παίρνεις, ούτε καλός είναι αυτός που όλοι του οι μαθητές έχουν 20, αν τους πήρε στο 19 φυσικά έχουν 20.
Ο γονιός που δίνει το 60άρικο δεν ενδιαφέρεται το παιδί του να μάθει και αν δεν είναι φιλότιμο με τον αλήτη που του έχετε πάρει δεν θα μάθει ποτέ! Αγαπητέ γονιέ σε ενδιαφέρει να περηφανεύεσαι ότι το παιδί σου έχει 20. Είναι λάθος σου και καταστρέφεις και το παιδί σου με αυτό τον τρόπο.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!