tromaktiko: Ανακοίνωση του Δημάρχου Ν. Χαρδαλιά σχετικά με δημοσίευμά σας "ΘΕΑΤΡΟ ΒΡΑΧΩΝ: Το φεστιβάλ της φοροδιαφυγής"

Σάββατο 30 Οκτωβρίου 2010

Ανακοίνωση του Δημάρχου Ν. Χαρδαλιά σχετικά με δημοσίευμά σας "ΘΕΑΤΡΟ ΒΡΑΧΩΝ: Το φεστιβάλ της φοροδιαφυγής"



Ως Δήμαρχος Βύρωνα, έχοντας τιμηθεί τα τελευταία χρόνια με την εμπιστοσύνη των συμπολιτών μου, επέλεξα να αφιερωθώ πλήρως στα καθήκοντά μου, θέτοντας όλες μου τις δυνάμεις στην υπηρεσία του Δήμου και των δημοτών.

Ήταν προσωπική μου απόφαση να μην αναλωθώ στις συκοφαντικές επιθέσεις που δεχόμουν προσωπικά αλλά και ως δημοτική αρχή τους τελευταίους μήνες, διότι θεωρώ ότι πραγματικός αντίπαλος είναι τα προβλήματα των συμπολιτών μας και ο αγώνας που δίνουμε καθημερινά για να φέρουμε τον Βύρωνα στην κορυφή της βιώσιμης ανάπτυξης, σε οικονομική υγεία και βέβαια σε απόλυτη διαφάνεια, πραγματικό πρωταγωνιστή των εξελίξεων.
Έχοντας απόλυτη εμπιστοσύνη στην κριτική ικανότητα των πολιτών του Βύρωνα με τους οποίους συνεργάζομαι καθημερινά τα τελευταία 8 χρόνια, δηλώνω ότι θα συνεχίσω απερίσπαστος το δημιουργικό μου έργο.

Όμως, η επίδειξη συκοφαντικής εκστρατείας γκαιμπελικού τύπου με συντονισμένη δράση ανώνυμων SMS, ανώνυμων αναρτήσεων στο διαδίκτυο αλλά και στημένου δημοσιεύματος σε εβδομαδιαία εφημερίδα που αναπαράγονται οργανωμένα και «χειρουργικά» μέσω χρήσης των προσωπικών δεδομένων των δημοτών του Βύρωνα, δεν μπορεί να μείνει αναπάντητη.

Το οργανωμένο σχέδιο είναι ξεκάθαρο αφού 9 ημέρες πριν τις εκλογές, όλα ήταν έτοιμα: Τα call centers, τα spam mails, το κατασκευασμένο και αναληθές, συκοφαντικό και κατάπτυστο δημοσίευμα εφημερίδας. Είναι θέμα δημοκρατίας όλος αυτός ο παρακρατικός μηχανισμός να εξαρθρωθεί και να λογοδοτήσει. Όπως επίσης και να ταυτοποιηθούν αυτοί που διαθέτουν και ξοδεύουν αλόγιστα μαύρα κεφάλαια για να υλοποιηθεί αυτό το σχέδιο αλλά και η προέλευση των χρημάτων.

Σε αυτή την κατεύθυνση λοιπόν, προχωρώ άμεσα σε μηνύσεις και αγωγές κατά παντός υπευθύνου, του επώνυμου αρθογράφου αλλά και όποιου άλλου δολίως και βάσει σχεδίου συμμετέχει σε αυτή την αθλιότητα και σας διαβεβαιώνω ότι θα αποκαλυφθεί και ο τελευταίος φυσικός και ηθικός αυτουργός και θα λογοδοτήσει .

Κάποιοι θεώρησαν την ανοχή και τον πολιτικό πολιτισμό ως αδυναμία. Ο κλαυσίγελος της υπόθεσης είναι ότι προφανώς επέλεξαν συμβολικά τη σημερινή ημερομηνία, που ήταν και η ημερομηνία γέννησης του πνευματικού τους πατέρα: του Γιόζεφ Γκαίμπελς.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!