tromaktiko: Απειλείται με δήμευση η περιουσία του Ρέμου!

Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2010

Απειλείται με δήμευση η περιουσία του Ρέμου!




πείσει το Μονομελές Πρωτοδικείο της Αθήνας να απαγορεύτει προσωρινά η μεταβολή των περιουσιακών στοιχείων του τραγουδιστή...
Εκρεμεί τώρα μία δεύτερη δίκη στις 24 Νομβρίου, όπου και θα εκδικαστούν τα ασφαλιστικά μέτρα της Sony εναντίον του Ρέμου. Σύμφωνα με πληροφορίες, εάν χάσει και αυτή τη δική ο γνωστό τραγουδιστής, τότε κινδυνεύει να δημευτεί η περιουσία του μέχρι την τελική εκδίκαση της υπόθεσης τον Οκτώβριο του 2012.
Σε δηλώσεις του ο Αντώνης Ρέμος προσπάθησε να απαλύνει τις εντυπώσεις...
''Σίγουρα έχω μια αντιδικία με την παλιά μου εταιρεία. Πολλά ψεύδη κυκλοφορούν σε blogs και στις ειδήσεις! Βρίσκομαι σε δικαστική διαμάχη και θεωρώ ότι αφού έχουν επιλέξει να τραβάνε το σκοινί θα πάμε στο δρόμο που πρέπει να πάμε. Δέχομαι έναν πόλεμο κάτω απ’ τη μέση αλλά σύντομα θα μάθετε όλη την αλήθεια γι’ αυτή τη σχέση. Μετά από 15 χρόνια προσφοράς θεωρώ ότι είναι άδικος ο τρόπος με τον οποίο θέλει η συγκεκριμένη εταιρεία να με αντιμετωπίσει...'' ήταν η απάντηση του Ρέμου στους δημοσιογράφους.
Ο ίδιος, μαζί με την Έλενα Παπαρίζου, ξεκινάει απόψε τις εμφανίεις του στο Diogenis Studio. Ας ελπίσουμε τουλαχιστον τα καλλιτεχνικα του σχέδια να στεφθούν με επιτυχία, γιατί το τελευταίο διάστημα μία ο Ηρακλής, μία η Sony έχουν κάνει τη ζωή του Ρέμου κόλαση!



nooz.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!