tromaktiko: Το σημερινό κουπόνι

Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2010

Το σημερινό κουπόνι



Πολύ καλό το σημερινό πρόγραμμα με αρκετά ισχυρά φαβορί, όμως σε αγώνες Κυπέλλου και Λιγκ Καπ ο κίνδυνος εκπλήξεων είναι πάντα αυξημένος. Οι μεγαλύτερες πιέσεις παρατηρούνται στο ολλανδικό πρωτάθλημα, όπου υπάρχουν σημαντικές διαφορές δυναμικότητας σε αρκετά ζευγάρια.


Ανέβηκε και στο 1.70 το διπλό της Μαρσέιγ στο εκτός έδρας ματς με την Γκινγκάμπ, ενώ στο Αταλάντα-Λιβόρνο το κλίμα είναι υπέρ των γηπεδούχων με τον άσο να υποχωρεί και στο 1.95.

Στο γερμανικό Κύπελλο η εκπληκτική Μάιντζ είναι το φαβορί στο ματς με την Ααχεν και το διπλό υποχωρεί στο 2.00 και στο 1.90. Και στο 2.40 παίζει το διπλό του Αμβούργου, ενώ μεγάλο φαβορί σε τιμές από 1.25 ως 1.30 είναι η Χόφενχαϊμ. Το διπλό της Ντόρτμουντ έχει πολλές προτιμήσεις σε αποδόσεις κοντά στο 1.50, ενώ η ασταθής Μπάγερ Λεβερκούζεν προσφέρεται στο 2.10 και στο 2.00 στο ματς με την Γκλάντμπαχ από την οποία είχε χάσει με 3-6 στο πρωτάθλημα.

Πιέστηκε το διπλό της Αρσεναλ στο 1.90 στο δύσκολο παιχνίδι με την Νιουκάστλ για το αγγλικό Λιγκ Καπ. Ανέβηκε και στο 1.60 ο άσος της Αστον Βίλα, ενώ αμφίρροπη είναι η αναμέτρηση της Γουέστ Χαμ με την Στόουκ.

Στο Κύπελλο Ισπανίας δέχτηκε πιέσεις η Μαγιόρκα και ο άσος έπεσε στο 1.80 και στο 1.75. Υποχωρεί στο 2.30 και στο 2.20 η Βαγιαδολίδ, ενώ στο 2.10 κατηφόρισε ο άσος της Χέρκουλες.

Το διπλό της Μάλμε θα είναι από τα πιο δημοφιλή σημεία της ημέρας αφού θέλει μόνο τη νίκη στο ματς του πρωταθλήματος με την υπολογίσιμη Χάκεν. Η τιμή των φιλοξενούμενων έπεσε και στο 1.85.

Πολλά και ισχυρά τα φαβορί στην εμβόλιμη αγωνιστική του ολλανδικού πρωταθλήματος. Στο 1.25 και στο 1.20 έπεσε ο Αγιαξ, ενώ στο 1.75 υποχωρεί το διπλό της Αλκμααρ. Πέφτει με έντονο τρόπο προς το 1.50 η Γκρόνιγκεν και στο 1.30 πιέστηκε η Ουτρέχτη. Η Αϊντχόφεν έπεσε στο 1.35 σε αρκετές εταιρείες, ενώ η Φέγενορντ που προσπαθεί να συνέρθει από το σοκ της δεκάρας φιλοξενεί τη Φένλο με τον άσο να φτάνει και στο 1.50.

Αρκετά φαβορί υπάρχουν στο ιταλικό αλλά και το ελληνικό Κύπελλο. Στην Ιταλία η Ουντινέζε, η Κάλιαρι, η Μπολόνια, η Μπρέσια και η Κατάνια είναι αυτές που ξεχωρίζουν περισσότερο και προσφέρονται στο 1.50, ενώ το πιο δυνατό σημείο είναι ο άσος της Λάτσιο στο 1.20 και το 1.25. Στο Κύπελλο Ελλάδας ο Ολυμπιακός παίζει στο 1.10, ενώ ισχυρό προβάδισμα έχει και ο φιλοξενούμενος Πανιώνιος σε αποδόσεις κοντά στο 1.50.

Η σύγκρουση της Λυών με την Παρί Σεν Ζερμέν ξεχωρίζει στο Λιγκ Καπ Γαλλίας με τους γηπεδούχους φαβορί στο 2.00 και στο 2.10. Ανέβηκε και στο 1.70 το διπλό της Μαρσέιγ, ενώ Λιλ και Οσέρ είναι φαβορί σε τιμές κοντά στο 1.50.

Στα παιχνίδια της Νότιας Αμερικής το πρόγραμμα είναι αρκετά δύσκολο και δεν υπάρχουν ομάδες που να ξεχωρίζουν αισθητά. Πιέστηκε πάντως κάπως περισσότερο η Ατλάντε με τον άσο να πέφτει και στο 1.85 σε αρκετές αγορές.

http://www.kingbet.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!