tromaktiko: Σερ Αλεξ: «Δε θέλει να ανανεώσει, αλλά να φύγει»

Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2010

Σερ Αλεξ: «Δε θέλει να ανανεώσει, αλλά να φύγει»



Μετά την παραδοχή του Σκωτσέζου τεχνικού, πως ο Ρούνεϊ επιθυμεί να αποχωρήσει από το «Ολντ Τράφορντ», οι απλές φήμες έδωσαν τη σειρά τους σε μεταγραφικά σενάρια. Αρκετοί «μνηστήρες» έσπευσαν να εκδηλώσουν ενδιαφέρον για τον Αγγλο επιθετικό, με επικρατέστερες τις Μάντσεστερ Σίτι και Ρεάλ. Διαβάστε αναλυτικά στο bxpbet.com

Στη λίστα των μπουκ περιλαμβάνονται επίσης Μπαρτσελόνα, Τσέλσι, Ιντερ και Μίλαν. Ο προπονητής της «Βασίλισσας», Ζοζέ Μουρίνιο πάντως υποστήριξε πως ο ταλαντούχος επιθετικός, δύσκολα θα αποχωρήσει από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Οι «Σίτιζενς» από τη μεριά τους επιθυμούν διακαώς να τον εντάξουν στο δυναμικό τους, δίνοντας έτσι ένα δεύτερο χτύπημα στη μισητή τους αντίπαλο, μετά την απόκτηση του Κάρλος Τέβες. Τι οδήγησε όμως έναν επιθετικό που πέρσι έκανε εξαιρετική χρονιά, σημειώνοντας 34 γκολ σε 44 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, να θέλει να αποχωρήσει από την ομάδα με την οποία κατέκτησε τόσους τίτλους τα τελευταία 6 χρόνια;

Η αγωνιστική πτώση του Ρούνεϊ ξεκίνησε από τον τραυματισμό του στον αστράγαλο, στον περσινό πρώτο προημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, κόντρα στη Μπάγερν. Η αρχική εκτίμηση έκανε λόγω για απουσία τριών εβδομάδων, όμως ο Αγγλος επιθετικός αγωνίστηκε 9 μέρες αργότερα(!), στον επαναληπτικό, όπου τραυματίστηκε ακόμα χειρότερα στο ίδιο σημείο.

Ακολούθησε ένα κακό Μουντιάλ με τα «λιοντάρια», στο οποίο δε βρήκε καν δίχτυα στα 4 παιχνίδια που αγωνίστηκε, ενώ το Σεπτέμβρη ξέσπασε σκάνδαλο με εξωσυζυγικές του δραστηριότητες, το οποίο ήταν και η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι στη σχέση με τον προπονητή του. Το γυαλί πλέον έχει ραγίσει και οι «κακές γλώσσες» λένε πως Ρούνεϊ και Φέργκιουσον έχουν να μιλήσουν πάνω από ένα μήνα.

Οι περισσότερες ομάδες τηρούν στάση αναμονής και περιμένουν να τεθεί προς πώληση ο παίκτης, για να καταθέσουν επίσημα προτάσεις. Αν τελικά αποχωρήσει, ο Αγγλος επιθετικός, θα είναι ο τρίτος ποδοσφαιριστής παγκόσμιας κλάσης, έπειτα από τους Μπέκαμ και Ρονάλντο, που αποχωρεί από το «Ολντ Τράφορντ», τα τελευταία χρόνια.


http://www.bxpbet.com/
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!