tromaktiko: Όλα για το καλό μας

Σάββατο 2 Οκτωβρίου 2010

Όλα για το καλό μας



Ευτυχως και υπάρχουν και οι αραβες! ακουσα τον πρωθυπουργο μας να ανακοινωνει οτι το Ελληνικό θα γινει μητροπολιτικό πάρκο!!! το μεγαλύτερο στην ευρώπη...
δηλαδήξύπνησαν μια μερα στο αμπου νταμπι και είπαν : εκει στην Ελλάδα δεν εχουν ενα μητροπολιτικό παρκο , δεν τους το φτιαχνουμε εμεις ...ετσι ,αφιλοκερδός ρε παιδί μου. Εμεις δεν θα στήσουμε επιχειρήσεις εκει.. όχι.. απλα θα το φτιάξουμε για να τρέχουν , να αδυνατίσουν παράλληλα με τη λιτότητα!!!
Τα κλειστά επαγγέλματα θα τα ανοίξουμε. Όχι για να κονομάνε ακόμα πιο πολλά οι σαπιοκοιλιάδες με χαμηλότερο κόστος, αλλά για να μπορεί ο καθένας μας να έχει μία άδεια ή ένα μαγαζί...κλειστού τύπου, ώστε παράλληλα με την πληθώρα αυτών, να πέσουν και οι τιμές.
Τα λιμάνια τα δώσαμε στους κινέζους , όχι όπως εσείς νομίζετε, δηλαδή για να υπάρξει ανεργία σε περιοχές όπως Πέραμα ,Κερατσινι, Νίκαια, Κορυδαλλό...αλλά για να υπάρξει ανάπτυξη στην περιοχή. Ασχετα που έχουν σταματήσει οι επισκευές! δεν έχει καμία σχέση με αυτό!!!
Το καμποτάζ το πήραμε πίσω για εσάς...βρε άσχετοι! για να μπορείτε να δουλευετε είτε στα καράβια ,είτε στις επιχειρήσεις σας!!!! Καλέ πως σας πέρασε από το μυαλό οτί αυτο το κάναμε για να τα τσεπώσουν οι εφοπλιστες και τα μεγαλα ταξιδιωτικά!!;;
Την καινούργια ηλεκτρονική κάρτα θα την βγάλουμε για μην κουβαλάτε χρηματα μαζί σας ,ούτε βιβλιάριο υγείας όταν θα πηγαίνετε στο γιατρό ή στο φαρμακείο, αλλά ουτε επιπλέον πιστοποιητικά για τις εφορείες κ.τ.λ. Προσοχή! μη σας περάσει απο το μυαλό πως αυτό το κάνουμε για να σας ελέγχουμε ,που πάτε και τι κάνετε!! Αύτο μας έλειπε να ασχολούμαστε εμείς με εσας..χαχα!
Προς θεού μη τυχόν και μου πείτε, πως επειδή περίπου τα ίδια γίνονται σε όλη την Ευρώπη ..και γενικότερα στον κόσμο, πως υπάρχει κανένα σχέδιο συνομωσίας ,γιατί θα γίνει χαμός και θα είσαστε και πολύ γραφικοί!!! Απλά εμείς θα πτωχεύαμε και έπρεπε να αλλάξουμε σελίδα, ενώ οι άλλοι το κάνουν για να μην ερθουν στην καταστασή μας!!!
Αμάν βρε παιδια! κοιταξτε λίγο τη δουλίτσα σας,- αν έχετε βέβαια- κάντε και καμια προσευχή στον θεούλη ,γιατί από εκεί μόνο θα βρούμε λύση...!! βοηθείστε την πατρίδα σας που σας έχει ανάγκη και μην αντιδράτε με το παραμικρό, γιατί ο εχθρός παραμονεύει και εμείς πρέπει να εξοπλιστούμε με νέα όπλα μη τυχόν και είμαστε απροετοίμαστοι..χαχαχα!
Όποιος κάνει τέτοιες κακές σκέψεις να πάει στο εξωτερικό! και θα φροντίσω και εγω να διορθώσω (ξεσκίσω!) το συστημα παιδείας της χώρας μου, να μην βγάζει τέτοιου ανθρώπους (σκεπτόμενους)...εμείς θέλουμε υπερχρεωμένους και αδιαμαρτυρητους σερβιτόρους, εργάτες, γιατί για όλες τις υπόλοιπες σκέψεις υπάρχουμε εμείς!. Αλλωστε εσύ μας ψήφισες, μέσα από τόσες διαφανείς διαδικασίες που τουλάχιστον για αυτό δεν μπορείς να πείς ΚΟΥΒΕΝΤΑ!!!!!!!!
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!