tromaktiko: Κίνδυνος να μην καταβληθούν οι αμοιβές εξετάσεων πιστοποίησης από ΟΕΕΚ

Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2010

Κίνδυνος να μην καταβληθούν οι αμοιβές εξετάσεων πιστοποίησης από ΟΕΕΚ



Το πρόβλημα που αναφέρω είναι υπέρ-επείγον, γιατί από την επόμενη βδομάδα ο ΟΕΕΚ δεν θα υπάρχει πια, ούτε και οι αμοιβές μας! Δεν αφορά μόνο τους καθηγητές, αλλά και όλους όσοι εργάστηκαν στις εξετάσεις πιστοποίησης.

Είμαι καθηγητής τεχνικών ειδικοτήτων και έχω εργαστεί τα τελευταία 3 χρόνια σε δημόσια ΙΕΚ της δυτικής Αττικής.
Εκτός του ότι καθυστερούν 1 ως 3 χρόνια να μας πληρώσουν από τον ΟΕΕΚ, υπάρχει πολύ σοβαρός κίνδυνος να μην πληρώσουν καθόλου τις αμοιβές για τις εξετάσεις πιστοποίησης (Θεωρητικό και Πρακτικό μέρος) που έγιναν μέσα στο 2010 σε εκατοντάδες άτομα που δούλεψαν πολλές μέρες στις εξετάσεις αυτές.
Μέσα στην τρέχουσα εβδομάδα ο ΟΕΕΚ κλείνει και δεν έχει τακτοποιήσει ακόμα τις οικονομικές του εκκρεμότητες. Μίλησα με άτομο που δουλεύει μέσα στον ΟΕΕΚ και από ότι μου είπε, προσπαθούν να βρουν λόγους για να μην καταβάλουν τις αμοιβές για την πιστοποίηση (οι οποίες σε προηγούμενες περιόδους είχαν καταβληθεί κανονικά μέχρι Αύγουστο).
Μιλάμε για πολλές χιλιάδες ευρώ (αθροιστικά) σε εκατοντάδες άτομα που έτρεχαν να δουλέψουν για ψίχουλα (π.χ. 3 ώρες επιτήρηση συν τη 1 ώρα που πας νωρίτερα να πληρώνεται 13 ευρώ, ίσως και λιγότερο).
Ας κάνει όποιος μπορεί κάτι, γιατί για να γλιτώσουν λεφτά πάνε να τα φάνε από εμάς!
Δεν φτάνει που τα ωρομίσθια είναι αστεία πλέον και πληρώνονται όποτε το θυμηθούν, δεν φτάνει που ο εκάστοτε διευθυντής προσλαμβάνει τους γνωστούς του χωρίς να λαμβάνει καθόλου υπόψη τα κριτήρια, τώρα πάνε να φάνε ακόμα και τις αμοιβές της πιστοποίησης.
ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ με την κοροϊδία! Βγήκε κι ο Γιωργάκης να κλαφτεί για ψήφους! Έλεος! Το είδαμε κι αυτό στην Ελλάδα!
Μάθετε πρώτα εκεί στην κυβέρνηση να είστε εντάξει στις υποχρεώσεις σας και μετά να ζητάτε τη στήριξη του κόσμου! Ξεφτιλισμένοι!
Ο κόσμος πεινάει κι αυτοί μιλάνε για πράσινη ανάπτυξη και πράσινα άλογα!


ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ




     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!