tromaktiko: Για τις αναρτήσεις σχετικά με τον ΟΑΕΕ

Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2010

Για τις αναρτήσεις σχετικά με τον ΟΑΕΕ



Είναι πολύ εύκολο να βγάζεις συμπεράσματα και ακόμα πιο εύκολο να κριτικάρεις. Μιάς και ο "φίλος" θα μπεί στο ταμείο μας τα επόμενα έτη θα δεί την γλύκα..
Θα δεί πως είναι να πληρώνεις ανα 2μηνό τεράστιες εισφορές.
Θα δεί πως εαν του τύχει κάτι (χτύπα ξύλο!) και καθυστερήσει να πληρώσει κάποιους μήνες όπως μου συνέβει εμένα για λόγους υγείας, θα λουστεί έναν τεράστιο τόκο πολύ μεγαλύτερο και απο των τραπεζών. Εγώ για 6 δίμηνα θα πληρώσω 1700 ευρώ ΤΟΚΟ!!!! Και μην βιαστείς καλέ μου συνάνθρωπε να με κρίνεις γιατί όλοι περνάμε δυσκολίες..

συνεχίζω.. Θα δεί τι ωραία που είναι όταν πας να κάνεις διακανονισμό και σου βγαίνει 1250 το διμηνό! Γιατί εσύ καλέ μου άνθρωπε έχεις 6 μήνες να τα μαζέψεις.. εμείς τρέχουμε άνα 2μηνό..

Για ποιά μετρητά μιλάς? Ποιός πληρώνεται αμέσως και δεν τα πληρώνει? Έχεις δεί να κινείται μετρητό απο πέρσι στην αγορά και εμείς δεν το έχουμε δεί? Εαν είναι έτσι όπως λες τότε γιατί κλείνουν απανωτά οι επιχειρήσεις? Πολύ εύκολα βγάζεις συμπεράσματα αγαπητέ "φίλε"..

Όσον αφορά το.. . Οι ασφαλισμένοι του ΤΕΒΕ και νυν ΟΑΕΕ μπορούν ακόμα και με 10 χρόνια απλήρωτες εισφορές να έχουν κανονικά τις άδειες των καταστημάτων τους, να θεωρούν βιβλία και να εισπράττουν νόμιμα (ή παράνομα, χωρίς αποδείξεις) χρήματα από την εργασία τους. "

ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΛΛΑ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΖΕΙΣ??? Μήπως σε άλλη χώρα?!!!! Γιατί ΕΜΕΙΣ ΤΟΥ ΤΕΒΕ καλέ μου άνθρωπε ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΘΕΩΡΗΣΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΦΥΛΛΟ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΕΑΝ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΣΤΟΝ ΟΑΕΕ.. Ακόμα και όταν έχουμε κάνει διακανονισμό έχουμε συγκεκριμένου χρόνου ασφαλιστική ενημερώτητα και επίσης θεώρηση βιβλιαρίων ανά 3 μηνό βάση του εαν είμαστε συνεπής!

Προσπαθείς να παρουσιάσεις τους άλλους ασυνεπείς και κλέφτες ουσιαστικά, ενώ όλοι γνωρίζουμε και το δικό σας συνάφη.. (υπερτιμολογήσεις σε άδειες, επίσημα λεφτά, ΑΝεπίσημα λεφτά κάτω απο το τραπέζι κτλ κτλ κτλ)

ΕΑΝ είσαι απο τους συνεπείς και φερέγγυους μηχανικούς σε όλες τις υποχρεώσεις σου μπράβο σου και πάντα τέτοια. ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΚΡΙΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΡΙΘΕΙΣ!

Και κάτι άλλο! Δεν θέλουμε τα λεφτά σου για να πληρώσεις τις εισφορές μας καλέ μου φίλε.. κράτα τα γιατί θα σου χρειαστούν μόλις γίνει η συγχώνευση... Ωωωω και πως θα αλλάξεις γνώμη τότε..

υ.γ. Πάντα με φιλική διάθεση αν και η δική σου ήταν επικριτική... Πρέπει να ξεχωρίζεις τον ΟΑΕΕ απο εμάς τους επαγγελματίες και θέλεις να σου πω κάτι για τον μελλοντικό σου ασφαλιστικό φορέα? Όταν ζήτησα να πληρώσω μετρητά το χρέος μου πιο παλιά οι υπάλληλοι στραβομουτσούνιασαν (γιατί θα έχαναν τόκους) και μου είπαν ότι θα πρέπει να κάνω αίτηση και να περιμένω 2 μήνες να έρθει μηχανογραφημένο χαρτί στο γραφείο μου να πάω να πληρώσω και να ξαναπάω να το βεβαιώσουν κτλ.. 2 μήνες για να πληρώσω μετρητοίς το καταλαβαίνεις? Οπότε για ποιό κακόμοιρο ταμείο μιλάμε όπου οι κακοί δεν πάνε να πληρώσουν.. Σου επαναλαμβάνω 1700 ευρώ ΤΟΚΟ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΧΡΟΝΟ...

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!