Η παρατήρηση του αρχιμάγειρα Σκαρμούτσου ότι τα σαλιγκάρια τον χειμώνα δεν τρώγονται γιατί έχουν αυγά και αυτό τα γεμίζει τοξίνες και έτσι γίνονται επικίνδυνα – δηλητηριώδη για τον άνθρωπο είναÎ! ¹ εντελώς ανακριβής! Τα σαλιγκάρια τον χειμώνα πέφτουν σε χειμερία νάρκη και θεωρείται από τους γνώστες η καλύτερη εποχή για την συλλογή τους μιας και είναι απαλλαγμένα από όλα τα υπολείμματα τροφών και σάλιου που μπορεί να τα καταστήσουν δυσάρεστα στην γεύση και στην πέψη αλλά σε καμία περίπτωση επικίνδυνα! Και βέβαια όταν συμμετέχεις σε μία τηλεοπτική εκπομπή ως ειδήμονα είναι απαράδεκτο να είσαι ανενημέρωτος σε σοβαρά θέματα όπως είναι η επικινδυνότητα κάποιον τροφών για ένα αρχι-μάγειρα!!! Επικίνδυνη θα χαρακτήριζα την συμπεριφορά του Σκαρμούτσου ο οποίος αν μη τι άλλο παραπληροφορεί και δημιουργεί ψευδείς εντυπώσεις!
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ