tromaktiko: Να προτεινουμε λυσεις και να σταματησουμε τις ρουφιανιες

Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2010

Να προτεινουμε λυσεις και να σταματησουμε τις ρουφιανιες



Πολυ ωραια ειναι να καθομαστε στον υπολογιστη μας και να διαβαζουμε αναρτησεις στα blogs και να συμφωνουμε ή να διαφωνουμε. Ωραια ειναι να γραφουμε κι εμεις τον πονο μας, την αντιδραση μας, τα προσωπικα μας, τα ομορφα και κυριως τα ασχημα της ζωης μας και να τα βλεπουμε να δημοσιευονται.

Ομως βρε παιδια! Σταματηστε να γινεστε ολοι ρουφιανοι! Δεν μας αξιζει. Δεν ειναι αυτο που θελουμε. Δεν ειναι αυτο που θα μας σωσει. Δεν θα μας βοηθησει σε τιποτα. Δεν ειναι λυση.
Αντι να λεμε για τον εναν και για τον αλλο, γιατι καπνισε, γιατι βγαινει αφου δεν καπνιζει, γιατι παρκαρει αφου απαγορευεται, γιατι ειναι ακριβα τα μαγαζια, γιατι δεν κοβουν αποδειξεις, γιατι εχει μουσικη ο διπλα, μπορουμε απο το βημα που μας δινεται εδω να προτεινουμε λυσεις. Μπορουμε να προτεινουμε τα σωστα οπως τα βλεπουμε εμεις και οι υπολοιποι να απαντανε ή να προτεινουν καλυτερες λυσεις που θα συμφωνησουμε ή οχι. Ετσι αντι να ρουφιανευουμε τα παντα (και σιγουρα καποια μερα θα βρεθει καποιος να ρουφιανεψει κι εμας για κατι που θα κανο! υμε λαθος) μπορουμε να ενωσουμε τις φωνες μας για τα μεγαλα προβληματα της χωρας μας.

Παραδειγμα τα παρανομα διοδια που μεσα απο αυτο ειδικα το blog μας ανοιξαν τα ματια και μαθαμε οτι παρανομοι ειναι αυτοι και οχι εμεις που σκεφτομασταν αν πρεπει να πληρωσουμε για να κινδυνεψει η ζωη μας.

Γραψτε λοιπον τι θεωρειτε σαν λυση για το τσιγαρο, για τις αποδειξεις, και για ολα, και μην πεφτετε στην παγιδα των κυβερνοντων μας που τους βολευει να ρουφιανευουμε ο ενας τον αλλον και να ξεχναμε την ανυπαρξια τους.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!