tromaktiko: Πανάκριβα διόδια στους Ελληνικούς δρόμους

Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2010

Πανάκριβα διόδια στους Ελληνικούς δρόμους



H κατάσταση με τα πολλαπλάσια και πανάκριβα διόδια στους Ελληνικούς δρόμους ΠΟΥ ΠΡΟΫΠΗΡΧΑΝ στην ίδια ακριβώς κατάσταση έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο!
Αν αυτό αποτελεί το αποτέλεσμα της ΛΗΣΤΡΙΚΗΣ και μονοπλευρης σύμβασης που πρόλαβε να υπογράψει ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΟΥΦΛΙΑΣ δεν θα έπρεπε η σοσιαΛΗΣΤΙΚΗ κυβέρνηση Παπανδρεου να καταργήσει;

Ερχόμενοι από Θεσσαλονίκη προς Λάρισα συγκεκριμένα (συνολικά δίοδια 16,2Ε!!), ο δρόμος είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ. Εκτός από το κάκιστο οδόστρωμα, το μεγαλύτερο κομμάτι του δρόμου είναι ΜΟΝΟΔΡΟΜΗΜΕΝΟ γιατί με τρεις ανιδείκευτους εργάτες και μία ξύστρα δεν φτιάχνεις πάνω από λίγα χιλίομετρα μέσα σε 6 μήνες.
Αλλά το ποτήρι ξεχειλίζει λίγο πριν από τα διόδια της Λεπτοκαρυάς. Υπάρχει δρόμος για να αποφύγει κάποιος τα ληστρικά 2,90Ε αλλά η εκμεταλέυτρια εταιρεία έχει σβήσει ΨΕΥΔΩΣ στις ταμπέλες ότι η έξοδος για Σκοτίνα είναι ανοιχτή! ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΤΟΣΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ;;
Μάλιστα, για να αποτρέψουν και όσους γνωρίζουν τον παράλληλο ΔΩΡΕΑΝ δρόμο, η εταιρεία ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ ΚΛΕΙΣΕΙ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΚΟΡΙΝΕΣ την πρόσβαση πάνω από ΓΕΦΥΡΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ!
ΝΤΡΟΠΗ στον ΣΟΥΦΛΙΑ για την ΛΗΣΤΡΙΚΗ σύμβαση που υπέγραψε (όχι με το αζημίωτο φαντάζομαι!).
ΝΤΡΟΠΗ στην κυβέρνηση ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ που δεν την επανεξετάζει!
ΝΤΡΟΠΗ σε ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ & ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ που κάνουν τα στραβά μάτια και αφήνουν τον απλό πολίτη να τα βγάλει μόνος του πέρα με τις αυθαιρεσίες κατασκευαστικών που ανοίκουν σε μεγαλοεκδότες!

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!