tromaktiko: ΓΑΙΔΑΡΟΣ μπροστά στις σκάλες!

Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2010

ΓΑΙΔΑΡΟΣ μπροστά στις σκάλες!



Σήμερα όπως και κάθε μέρα ξεκίνησα να παω στη δουλειά μου. Δουλεύω αρκετά μακριά από το σπίτι μου και έτσι πηγαίνω με τον προαστιακό. Παίρνω το τρένο απο το Κορωπί και ως εκεί φτάνω με το αυτοκίνητο...
όπως όοοοοολος ο κόσμος έτσι και εγώ αφήνω το αυτοκίνητο σε μία τεράστια αλάνα που υπάρχει δίπλα στο σταθμό....και φτάνοντας στο προκείμενο...σήμερα αφού πάρκαρα...πήγαινα προς τις σκάλες και παρατήρησα ότι κάποιος οδηγός χωρίς καθόλου αίσθηση του χώρου έχει παρκάρει το αυτοκίνητό του ακριβώς μπροστά στις σκάλες και έτσι έκανα τις απαραίτητες μανούβρες (αφού τον στόλισα φυσικά....μακάρι να ήταν εκεί να του τα ελεγα κατάμουτρα) για να φτάσω στις σκάλες.
Γυρίζοντας το απόγευμα στις 7:00...είδα ότι το αυτοκίνητο ήταν ακόμα εκεί...αλλά τελικά δεν ήθελα μόνο εγώ να τον ''στολήσω''....ήθελαν και αλλοι....και το έκαναν...στις φωτογραφίες θα δείτε το μεγαλείο το ''ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ" που σκέφτεται τον συνάνθρωπο...!!
Να ήταν μόνο αυτο, κάντε μια βόλτα μια καθημερινή πρωί να δείτε που και πως παρκάρουν...είναι κατι το ασύλληπτο...πολλές φορές δεν έχουμε καν πεζοδρόμιο να περπατήσουμε γιατι οι ''κύριοι'' βιαστικοί τα ''πεταν'' τα αυτοκίνητά τους όπου βρουν...!!
Επιφυλάσσομαι το συντομότερο να απαθανατίσω και άλλα ευτράπελα παρκαρίσματα στον εν λόγο σταθμό! Μεχρι τότε οι φωτογραφίες μιλούν από μονες τους...τα συμπεράσματα δικά σας!!





     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!