tromaktiko: Η νέα ζωή του Γκαλέτι

Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2010

Η νέα ζωή του Γκαλέτι



Έτοιμος για το νέο κεφάλαιο της ζωής του, που θα είναι πλέον μακριά από το ποδόσφαιρο δηλώνει ο πρώην μέσος του Ολυμπιακού Λουτσιάνο Γκαλέτι


Για τα νέα δεδομένα που προκύπτουν πλέον στη ζωή του μετά το ξαφνικό τέλος στην ποδοσφαιρική του διαδρομή, που του επέβαλε η σοβαρή ασθένεια με τα νεφρά του μίλησε ο Λουτσιάνο Γκαλέτι. Ο παλαίμαχος πλέον, μέχρι πρότινος παίκτης του Ολυμπιακού σε συνέντευξή του στο περιοδικό «People» αναφέρθηκε στο καινούριο κεφάλαιο, που ανοίγει στη προσωπική του ζωή μετά την διάγνωση των γιατρών και την εκτίμηση της σοβαρότητας της υγείας του.

Η περασμένη άνοιξη ήταν ίσως η χειρότερη της ζωής του, αφού όχι μόνο έπρεπε να σταματήσει το ποδόσφαιρο αλλά τον στιγμάτισε άλλο ένα πολύ σοβαρό αρνητικό γεγονός... Η τρίτη κορούλα του, η μικρή Ιουλέτα γεννήθηκε με ένα πολύ γνωστό σύνδρομο, έπασχε από ασθένεια, η οποία δεν διαγνώστηκε ποτέ από τους γιατρούς κατά τη διάρκεια της κύησης. Σε συνάρτηση με την δική του ασθένεια, αυτό έκανε χίλια κομμάτια τον «Λούτσο»:

«Είναι δύσκολο, πολύ δύσκολο. Ήταν μία δυσάρεστη έκπληξη για μένα. Αναγκάστηκα να σταματήσω το ποδόσφαιρο τόσο νωρίς. Πικράθηκα πολύ. Πλέον όμως πρέπει να δεχτώ την κατάσταση και να συνεχίσω τη ζωή μου», τονίζει χαρακτηριστικά ο Λουτσιάνο και συνεχίζει:
«Το ποδόσφαιρο είναι η ζωή μου. Θέλω να παραμείνω κοντά σε αυτό, δεν μπορώ να σκεφτώ τη ζωή μου χωρίς αυτό. Τώρα είμαι ήρεμος και ξέρω τι θέλω να κάνω».

Πλέον, ο Γκαλέτι βρίσκεται στο Μπουένος Άιρες με την οικογένεια του, την σύζυγο του και τα τρία παιδιά τους:

«Τα παιδιά μου μου δίνουν μεγάλη αγάπη. Όσον αφορά την Ιουλιέτα, μου δίνει δύναμη να συνεχίσω τη ζωή μου και να μην το βάλω κάτω. Δεν πρόκειται να το βάλω κάτω. Λατρεύω την Ιουλιέτα όπως ακριβώς και τις υπόλοιπες δύο κόρες μου. Θέλω να τις δω ευτυχισμένες, να μεγαλώνουν και να είμαι κοντά τους», αναφέρει συγκινημένος ο Λουτσιάνο.

Τέλος, ο Αργεντινός άσος τονίζει πως την Ελλάδα δεν την ξεγράφει. Θα έρχεται συχνά για να βλέπει τους φίλους του, αγαπημένους συμπαίκτες και φυσικά τον Θρύλο και τους οπαδούς του. Εκεί, όπου λατρεύτηκε και λάτρεψε την κάθε στιγμή στο «Γ. Καραϊσκάκης».

www.gazzetta.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!