tromaktiko: Η εντυπωσιακή πρεμιέρα της Άννας και του Σάκη!

Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2010

Η εντυπωσιακή πρεμιέρα της Άννας και του Σάκη!



Η Άννα Βίσση και ο Σάκης Ρουβάς 13 χρόνια μετά την πρώτη τους συνεργασία βρέθηκαν "Face 2 Face" στη σκηνή του "Αθηνών Αρένα" και όπως ήταν αναμενόμενο ξεσήκωσαν με τα τραγούδια και την ενέργειά τους τον κόσμο που είχε γεμίσει ασφυκτικά το νυχτερινό κέντρο.

Το πρόγραμμα άνοιξαν οι Cabin 54 και ακολούθησαν η Στεφανία Ρίζου και η Βέρα Μπούφη, που εκτός από την τελευταία της επιτυχία "Ως το Θεό", ερμήνευσε και τραγούδια άλλων καλλιτεχνών.
Λίγο πριν τη 01:00 τα φώτα έσβησαν και στο video wall άρχισε να προβάλλεται ένα φουτουριστικό βίντεο που έδειχνε την Άννα και τον Σάκη να μεταμορφώνονται σε ρομπότ. Μερικά λεπτά αργότερα οι απόλυτοι σταρ της ελληνικής μουσικής βρίσκονταν μαζί στη σκηνή, ενώ από κάτω οι fannatics και οι ρουβίτσες τους αποθέωναν! "Έρωτα ή πόλεμο" και "Άντεξα" τραγουδούσαν η Άννα και ο Σάκης... Συνέχισαν με "Είσαι", "This is our night" και "Αντίστροφη Μέτρηση"... Το show, που ετοίμαζαν από την περασμένη Άνοιξη μόλις είχε ξεκινήσει...
Ο Σάκης μόνος του πια στη σκηνή τραγουδά "Σπάσε το χρόνο" πλαισιωμένος από τους χορευτές σε μία εξαιρετική χορογραφία από την Marguerite Derricks και ενώ εκείνος συνεχίζει με το νέο του τραγούδι με τίτλο "Παράφορα" αλλά και παλαιότερες επιτυχίες του, οι θαυμάστριές του δεν σταματούν να φωνάζουν το όνομά του. Ο θαμώνες του μαγαζιού παρακολουθούν το show όρθιοι και το "Αθηνών Αρένα" θυμίζει συναυλιακό χώρο! Ο Σάκης φεύγει από τη σκηνή, τα φώτα σβήνουν... "Άννα ζούμε για να σ' ακούμε..!" Η στιγμή της Άννας έχει φτάσει! Το video wall ανοίγει και μέσα από ένα σύννεφο καπνού εμφανίζεται η Άννα Βίσση με κόκκινο παντελόνι και χρυσό σακάκι κρατώντας μία ηλεκτρική κιθάρα. "Αγάπη είναι εσύ", "Nylon", "Είμαι", "Σαδισμός", "Χ" με εντυπωσική χορογραφία και μία μεγάλη έκπληξη για τους θαυμαστές της... Τραγουδά για πρώτη φορά άλλο ένα καινούργιο τραγούδι σε μουσική και στίχους του Νίκου Καρβέλα με τίτλο "Έτσι μόνο αξίζει"!
Οι εκπλήξεις συνεχίζονται αφού μετά από 15 χρόνια η Άννα με τον απαραίτητο τσαμπουκά τραγουδά "Ρε, ξέρεις ποια είμαι εγώ;" και συνεχίζει με άλλες μεγάλες της επιτυχίες από το παρελθόν.
Ακολουθεί ο Σάκης για το δεύτερο πρόγραμμά του, στο οποίο περιλαμβάνονται τραγούδια δικά του και διαχρονικές επιτυχίες άλλων τραγουδιστών. Το show παρακολουθεί και ο Αντώνης Ρέμος. ΟΣάκης τον εντοπίζει και τον χαιρετά τραγουδώντας του το "Έτσι ξαφνικά"!

Η Άννα επιστρέφει στη σκηνή και συνεχίζει να ξεσηκώνει τον κόσμο με τα pop και τα λαικά κομμάτια της και να τον καθηλώνει με την ερμηνεία της στις μπαλάντες της. Τραγουδά το "Δώδεκα" και στα πόδια της δημιουργείται ένα βουνό από λουλούδια! "Κάτι της λείπει"... Ο Σάκης! "Σε θέλω, με θέλεις", "Αφήστε τη", "Εσώρουχα", "Σάββατο", "Δεν τελειώσαμε", "Το χειροκρότημα"... Το πρόγραμμα τελειώνει με την Άννα να τραγουδά το "Ξανά" και τον Σάκη να τραγουδά το "Δώδεκα"!
Την μεγάλη πρεμιέρα των δύο σταρ, εκτός από τον Αντώνη Ρέμο, παρακολούθησε ο Νίκος Καρβέλας με την Αννίτα Πάνια και τον Ηλία Ψινάκη, η Σοφία Καρβέλα, η Έλενα Παπαρίζου με τον Τόνυ Μαυρίδη, ο Πέτρος Κωστόπουλος με την Τζένη Μπαλατσινού και το Γιάννη Λάτσιο, ο Θοδωρής Κυριακού, η Χριστίνα Πολίτη, ο Δημήτρης Κοντόπουλος, ο Λάκης Γαβαλάς, η Ματθίλδη Μαγγίρα, οι Mi-Ro, η Ελένη Καρποντίνη, κ.α.

http://www.fannatics.gr/main.php?sid=c89536bd198e361dc620d20a86a7fb5a










     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!