tromaktiko: Διαμαρτυρία

Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2010

Διαμαρτυρία



Θέλω να καταγγείλω τον Οργανισμό Εργατικής Κατοικίας διότι το Μάρτιο του 2010 αγοράσθηκε από δικαιούχο πολύτεκνο του Ο.Ε.Κ. ένα από τα διαμερίσματα τα οποία κατασκεύασε η εταιρεία μας και αφού πραγματοποιήθηκε , η προσημείωση από τον οργανισμό, η μεταγραφή στο υποθηκοφυλακείο και η εγγραφή στο Κτηματολόγιο δεν μπορούμε να εισπράξουμε τα χρήματα από τον Οργανισμό Εργατικής Κατοικίας.
Πρέπει να σημειωθεί ότι επειδή ο πελάτης είναι πολύτε! κνος, όλο το ποσό εκταμιεύεται από τον Ο.Ε.Κ. Στις μέχρι σήμερα οχλήσεις μας η απάντηση είναι ότι δεν υπάρχουν χρήματα, όπερ και σημαίνει ότι έχουν κάνει στάση πληρωμών, η οποία έχει επιβαρύνει κατά το μεγαλύτερο ποσοστό τους ελεύθερους επαγγελματίες και τις μικρές επιχειρήσεις.

Ζητώντας τη στήριξη σας αλλά και όλων αυτών που έχουν το ίδιο πρόβλημα θα ήθελα να ρωτήσω:
1. Ο Ο.Ε.Κ. δεν γνώριζε ότι χρήματα δεν υπάρχουν? και εάν γνώριζε, γιατί επέτρεψε να γίνουν τα συμβόλαια και προχώρησε σε όλες τις νόμιμες διαδικασίες ?
2. Οι δανειακές συμβάσεις δεν πρέπει να τηρηθούν?
3. Οι υπάλληλοι οι οποίοι εργάζονται στον οργανισμό δεν πληρώνονται?
4. Εμείς γιατί δεν πρέπει να πληρωθούμε?
5. Τις δικές μας υποχρεώσεις απέναντι σε τρίτους όταν υπάρχει στάση πληρωμών από το Δημόσιο ποιός θα τις καλύψει?
6. Έχουν καταλάβει ότι σε λίγο διάστημα η έκρηξη του κόσμου θα τους συμπαρασύρει όλους? ή δεν ενδιαφέρονται για την κοινωνική έκρηξη που έρχεται.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!