Οι αρτοποιοί έψησαν από χθες το γνωστό σε όλους κουλούρι της Θεσσαλονίκης, το οποίο και μοίρασαν στους διερχόμενους. Κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ, παρουσιάστηκε από θεατρική ομάδα η ιστορία του ψωμιού, ενώ μικρά παιδιά είχαν την ευκαιρία να δημιουργήσουν προϊόντα από ζυμάρι. Η έναρξη του φεστιβάλ έγινε στις 13 Οκτωβρίου, με τη συμμετοχή αρτοποιών από όλη την Ελλάδα, με στόχο την ενημέρωση του κοινού για το «καλό» ψωμί και τον τρόπο παρασκευής του. Περισσότεροι από 2.000 μαθητές της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης επισκέφθηκαν το φεστιβάλ και πήραν μέρος σε δραστηριότητές του.
Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2010
Ένα εκατ. κουλούρια μοιράστηκαν σήμερα στη Θεσσαλονίκη
Οι αρτοποιοί έψησαν από χθες το γνωστό σε όλους κουλούρι της Θεσσαλονίκης, το οποίο και μοίρασαν στους διερχόμενους. Κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ, παρουσιάστηκε από θεατρική ομάδα η ιστορία του ψωμιού, ενώ μικρά παιδιά είχαν την ευκαιρία να δημιουργήσουν προϊόντα από ζυμάρι. Η έναρξη του φεστιβάλ έγινε στις 13 Οκτωβρίου, με τη συμμετοχή αρτοποιών από όλη την Ελλάδα, με στόχο την ενημέρωση του κοινού για το «καλό» ψωμί και τον τρόπο παρασκευής του. Περισσότεροι από 2.000 μαθητές της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης επισκέφθηκαν το φεστιβάλ και πήραν μέρος σε δραστηριότητές του.
Εδώ σχολιάζεις εσύ!