tromaktiko: Τι κρύβεται πίσω απο το ξεπούλημα του ΟΣΕ

Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2010

Τι κρύβεται πίσω απο το ξεπούλημα του ΟΣΕ



Παρακολουθώντας πρόσφατα ένα πολύ ενδιαφέρον ντοκιμαντέρ σχετικά με τα σχέδια των παγκοσμιοποιητών το οποίο γυρίστηκε πριν δυο χρόνια, παρατήρησα κάτι "περίεργες" συμπτώσεις. Σε κάποιο σημείο αναφέρεται στο γεγονός ότι και στις ΗΠΑ οι οποίες είναι μια μεγάλη χώρα η οποία διαθέτει τεράστια βιομηχανία αλλά και πολύ μεγάλες κατασκευαστικές εταιρίες,
η κατασκευή μεγάλων αυτοκινητοδρόμων αλλά και η εκμετάλλευση των διοδίων δόθηκε   σε μια ισπανική εταιρία για πενήντα χρόνια. Οι δε σιδηροδρομικές μεταφορές στην ουσία ελέγχουν τεράστιο μεταφορικό έργο κυρίως κινεζικών προϊόντων μέσω του Μεξικού.
Αυτό με έκανε να σκεφτώ ότι όλο αυτό το πανηγύρι που έγινε με τον ΟΣΕ στην πραγματικότητα δεν έχει να κάνει με τα χρέη του οργανισμού, ούτε γιατί υπάρχει η διάθεση πραγματικής εξυγίανσης του. Ο ΟΣΕ οδηγήθηκε με πολύ προσεκτικά βήματα στην πλήρη απαξίωση και διάλυση, γιατί πίσω από αυτό υπάρχει ένα πολύ βαθύτερο και σκοτεινό σχέδιο. Ένας οργανισμός με τεράστια περιουσία, ξεπουλιέται αντί πινακίου φακής, οι υποδομές του τις οποίες ο ελληνικός λαός πλήρωσε με το αίμα του παραδίδονται ΤΖΑΜΠΑ στους παγκοσμιοποιητές προκειμένου να επιβάλλουν το σχέδιό τους.
Οι οδικές μεταφορές (επιβατικές και εμπορικές) μέσω αυτοκινητοδρόμων, θα γίνουν τόσο ασύμφορες, ώστε ο κόσμος θα στραφεί θέλοντας και μη και πάλι στον σιδηρόδρομο. Και εκεί που το τραίνο ήταν προβληματικό και θα το έχουν πάρει κάποιοι χωρίς στην ουσία να δώσουν ούτε ένα ευρώ, θα δούμε ξαφνικά να γίνεται χρυσοφόρο. Μόνο που πια τα χρήματα δεν θα μπαίνουν στα ταμεία του κράτους και δεν θα είναι σε όφελος του ελληνικού λαού αλλά θα μπουν στις τσέπες των μεγαλοτραπεζιτών - παγκοσμιοποιητών, οι οποίοι είναι πάντα από πίσω και κυρίως έχει να κάνει με τον έλεγχο των μεταφορών κάτι που είναι πολύ σημαντικό. Οδηγούμαστε σε ένα νέο μεσαίωνα που οι παγκοσμιοποιητές νεοφεουδάρχες θα καθορίζουν ακόμα και το κατά πόσο θα έχουμε την δυνατότητα να μετακινηθούμε. Είναι πάρα πολύ σοβαρό αυτό που λέω και πρέπει να μας προβληματίσει.
Παρασυρόμαστε από την προπαγάνδα πιστεύοντας ότι όλα αυτά τα προβλήματα έχουν να κάνουν με την οικονομία, ενώ στην πραγματικότητα είναι κομμάτια ενός παζλ προσπάθειας επιβολής και εγκαθίδρυσης μιας παγκόσμιας δικτατορίας.
Πρέπει να αφυπνισθούμε και να προσπαθήσουμε να δούμε το "δάσος" και ότι το "δέντρο". Τίποτε δεν είναι όπως φαίνεται στα δελτία ειδήσεων και γενικά στα ΜΜΕ.
Πρέπει να μάθουμε να σκεφτόμαστε και καιρός είναι να ψάχνουμε πληροφορίες μέσα στο δίκτυο όσο αυτό είναι ακόμα ελεύθερο.
ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ.
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!