tromaktiko: ''Πολεμος'' στο λιμανι Ηγουμενιτσας

Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2010

''Πολεμος'' στο λιμανι Ηγουμενιτσας



Πραγματικο πολεμο δινουν οι οδηγοι φορτηγων διεθνων μεταφορων προς Ιταλια στο λιμανι της Ηγουμενιτσας.

Λιγα μετρα πριν την κεντρικη πυλη του λιμανιου μια ομαδα περιπου 100 ατομων Κουρδικης καταγωγης περιμενουν καρτερι τα φορτηγα που θα μπουν στο λιμανι για να παρουν καραβι προς Ιταλια και καπου εδω αρχιζει το τραγικο της υποθεσεις....

....Ενω τα φορτηγα αυτοκινητα εχουν παρει θεση εξω απο το λιμανι για τον τυπικο ελενχο απο το λιμενικο πολλοι κουρδοι προσπαθουν με καθε τροπο να τρυποσουν στο φορτηγο για ενα καλυτερο αυριο στην Ιταλια.
Οι ανθρωποι αυτοι ειναι τοσο απελπισμενοι που χωνονται μεχρι και στους αξονες των φορτηγων με κινδυνο την ζωη τους για να περασουν λαθραια στην γειτονα χωρα.
Στο θεμα αυτο ομως υπαρχει και η αλλη πλευρα αυτη των οδηγων φορτηγων που προσπαθουν με καθε τροπο να απομακρυνουν τους λαθρομεταναστες απο τα οχηματα τους γιατι σε περιπτωση που βρουν πανω στο οχημα καποιου, λαθρομεταναστης στην γειτονα χωρα στην καλυτερη περριπτωσει να περασει 20 μερες σε καποιο αστυνομικο τμημα !!!!
Υ.Γ. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΕΝΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΤΙΠΟΤΑ !!!!! ΑΣ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΜΙΑ ΛΥΣΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΚΩΒΟΥΝ ΒΟΛΤΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ ΠΟΥ ΤΡΑΒΑΝ ΕΝΑ ΓΟΛΓΟΘΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΦΤΑΙΝΕ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΡΙΣΚΑΡΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥΣ !!!!!

ANAΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!