tromaktiko: Σκότωσαν ντελιβερά για λίγα ευρώ

Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2010

Σκότωσαν ντελιβερά για λίγα ευρώ



Οι δράστες, όπως έγινε γνωστό χθες από την Ασφάλεια Αττικής που εξεχνίασε την υπόθεση, έστησαν παγίδα στον οικονομικό μετανάστη και τον πυροβόλησαν εν ψυχρώ για να του αρπάξουν λίγα ευρώ!
Δράστες είναι ένας 27χρονος Αλβανός, ο οποίος είχε αποφυλακιστεί από τις φυλακές Γρεβενών (είχε καταδικαστεί για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών), ένας συμπατριώτης του, ηλικίας 23 ετών και ένας Έλληνας, ηλικίας 28 ετών.
Την ημέρα του εγκλήματος, οι δράστες είχαν παραγγείλει φαγητό στο εστιατόριο που εργάζονταν το θύμα και είχαν δώσει ψεύτικο όνομα και διεύθυνση.
Εν συνεχεία πήγαν στη διεύθυνση που είχαν αναφέρει και περίμεναν τον διανομέα .Όταν έφτασε τον απείλησαν με πιστόλι και του ζήτησαν τα χρήματα. Ο Πακιστανός όμως αντεστάθη και αφού ξέφυγε αρχικά από την παγίδα των ληστών, άρχισε να τρέχει για να γλιτώσει.
Τότε ο Έλληνας που ήταν στην παρέα των δραστών τον πυροβόλησε εν ψυχρώ στην πλάτη με πιστόλι και τον σκότωσε?
Οι ληστές άρπαξαν τα λίγα χρήματα που είχε το θύμα και διέφυγαν. Ο συλληφθείς οδηγήθη σήμερα στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών, ενώ για τους άλλους δύο συνεργούς του εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης.

Σπύρος ΚουντούρηςSkountouris@pegasus.gr
http://www.ethnos.gr/
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!