tromaktiko: Στο βουνό ο Αδαμίδης!

Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2010

Στο βουνό ο Αδαμίδης!



Στους Θρακομακεδόνες ανέβηκε ο Σταύρος Αδαμίδης και είχε τετ α τετ με τον Μανόλο Χιμένεθ πριν την έναρξη της προπόνησης της ΑΕΚ.

Η ώρα για το ντεμπούτο του Χιμένεθ στον πάγκο της ΑΕΚ  πλησιάζει και η προπόνηση της Πέμπτης διεξάγεται το απόγευμα, μετά από απόφαση του Ισπαού προπονητή. Πριν την έναρξη της, πάντως, υπήρξε μια σημαντική επίσκεψη στις εγκαταστάσεις. Συγκεκριμένα, ο Αδαμίδης ανέβηκε ως τους Θρακομακεδόνες και είχε τετ α τετ με τον Ισπανό τεχνικό ενώ παρόντας ήταν και ο Αρναρ Γκρέταρσον.

Τετάρτη στις Βρυξέλλες
To πρωί της Τετάρτης (20/10, 09.00) θα αναχωρήσει με απευθείας πτήση charter η αποστολή της AEK με προορισμό τo Βέλγιο, για τον αγώνα των ομίλων του Europa League με αντίπαλο την Άντερλεχτ.

Ο Μανόλο Χιμένεθ θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου την Τετάρτη το απόγευμα στις 18.30 (τοπική ώρα) στην αίθουσα Τύπου του σταδίου “Constant Vanden Stock”, ενώ η προπόνηση θα διεξαχθεί στις 19.00. Οι εκπρόσωποι του Τύπου μπορούν να παρακολουθήσουν μόνο τα πρώτα 15 λεπτά.

Η συνέντευξη Τύπου του προπονητή της Άντερλεχτ, Άριελ Γιάκομπς, θα πραγματοποιηθεί στις 16.30 (τοπική ώρα) στην αίθουσα Τύπου του σταδίου “Constant Vanden Stock”, ενώ η προπόνηση των Βέλγων θα διεξαχθεί στις 17.00.

Η ομάδα θα επιστρέψει στην Αθήνα αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα.

www.gazzetta.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!